Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ioan Gheorghică - „Am creat un grup puternic“ Întâlnire de final de an pentru arbitrii de fotbal din Constanţa (galerie foto)

ro

17 Dec, 2018 00:00 4333 Marime text
Arbitrii constănţeni de fotbal au participat, sâmbătă seară, la clubul „Eden“ din Constanţa, la o întâlnire de final de an. Alături de „cavaleri“, la ocazia festivă pe care ei au denumit-o „Revelionul arbitrilor“, au mai participat observatori, membri ai comisiilor Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa, conducători ai AJF, în frunte cu preşedintele forului, Lucian Cârjă, dar şi invitaţi. Arbitrii au primit, simbolic, diplome şi medalii.    
 
„A fost o întâlnire de relaxare şi de socializare, menită a mai elimina stresul acumulat în ultimii ani şi a betona prietenia dintre arbitri. I-am spus noi «Revelionul arbitrilor». Am reuşit cu greu să reînnodăm un obicei vechi, care data încă de când eram eu arbitru activ, acela de a ne întâlni atunci când terminam turul, înainte de a începe returul sau la finele campionatului. Am încercat şi acum trei ani, dar nu am reuşit, era acea perioadă mai tulbure a arbitrajului constănţean. Am încercat aşa, ca un părinte, să-i adun, cu o mângâiere, sau cu „nuieluşa», când a fost cazul, şi am creat un grup puternic. Mă bucur că acest grup este aici în această seară (n.r. sâmbătă). Am fi fost mult mai mulţi, dar cei mai tineri, sub 18 ani, undeva la 40% din corpul de arbitri, nu au putut veni. Avem un grup frumos care vine din spate şi care sunt convins că va continua tradiţia acestor adunări“, a declarat Ioan Gheorghică, preşedintele Comisiei de Arbitri din cadrul AJF Constanţa.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii