Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intrare liberă la primul meci acasă al HC Dobrogea Sud Constanța fără restricții după doi ani (GALERIE FOTO)

ro

23 Mar, 2022 00:00 2288 Marime text

 
  • A patra clasată în ierarhia Ligii Naționale, HCDS întâlnește în etapa a 22-a lanterna roșie, CSM Alexandria.
 
HC Dobrogea Sud Constanța vrea să transforme într-o sărbătoare alături de suporteri meciul de pe teren propriu cu CSM Alexandria, din etapa a 22-a a Ligii Naționale.
 
Partida se dispută în Sala Sporturilor din Constanța duminică, 27 martie, de la ora 18.00, și e primul meci al „delfinilor“ acasă după doi ani fără restricții legate de prezența spectatorilor, în urma pandemiei de coronavirus. În acest sens, HCDS a anunțat că, la acest meci, fanii vor avea intrare liberă. De asemenea, se va organiza o tombolă pentru cei care vor fi în sală și vor da follow HCD pe instagram.com/hcdconstanta, punându-se la bătaie 20 de premii cu însemnele clubului și un premiu special, un tricou semnat de toată echipa și de cele trei legende ale Constanței.
 
Totodată, continuă licitațiile tricourilor handbaliștilor exponențiali ai Constanței. După cel al lui George Buricea, au urmat cele ale lui Laurențiu Toma și Ionuț Stănescu, scopul find unul umanitar, în beneficiul refugiaților din Ucraina, prin intermediul Centrului Psihologic Marea Neagră. Licitațiile se desfășoară până vineri, 25 martie, la ora 20.00, iar în comentariile la postările de pe pagina de Facebook a HCDS (sau în cea de pe Instagram) se poate lăsa suma oferită.   
 
De asemenea, alături de Centrul Psihologic Marea Neagră, HCDS organizează la meciul cu CSM Alexandria, la Sala Sporturilor, un punct de colectare de produse pentru refugiații din Ucraina. „Jucătorii și suporterii din Familia HCD sunt rugați să ajute oamenii care au fugit din calea războiului și au atâta nevoie de noi. Ajutăm și câștigăm. Hai, Constanța!“, este mesajul clubului constănțean.
 
Doar următoarele produse sunt acceptate:
 
• borcane (gem, dulceață, zacuscă, legume, vinete)
• conserve (carne, pate, pește, mâncare gătită)
• cașcaval sau brânză (în vid)
• patiserie ambalată (biscuiți, cornuri, napolitane)
• dulciuri ambalate (ciocolată, snacks-uri)
• sucuri de fructe
• făină, orez, zahăr, ulei
• produse de igienă (săpun, pastă de dinți)
 
„Suporterii Constantei sunt unici și merită din plin aceste surprize. Pe lângă asta, știm că, atunci când trebuie să ne unim forțele, jucătorii și suporterii fac cea mai bună echipă de fiecare dată. Suntem norocoși că ne avem unii pe ceilalți, abia așteptăm să ne reîntâlnim la sală“, se arată pe pagina de Facebook a clubului.
 
„Abia așteptăm să jucăm, sperăm să avem o sală plină. Sunt convins că acum vor veni să ne vadă și cei care nu au putut să o facă în starea de alertă. Vrem să sărbătorim cu o victorie revenirea publicului la sală“, a declarat și Ionuț Stănescu, președintele HC Dobrogea Sud. În clasament, formația de pe litoral ocupă locul patru, cu 47 de puncta, în timp ce echipa din Alexandria se află pe poziția a 14-a, ultima, cu cinci puncte.  
   
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
 
Citește și:
 
HC Dobrogea Sud Constanța
Un tricou special al lui George Buricea, scos la licitație pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii