Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnire între Nicolae Dobre, preşedintele Federaţiei Române de Oină, şi Mihai Lupu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa

ro

18 Dec, 2020 00:00 3525 Marime text
  • Federaţia Română de Oină va elabora un proiect amplu, care va fi implementat începând cu anul viitor.
 
Preşedintele Federaţiei Române de Oină, constănţeanul Nicolae Dobre, s-a întâlnit cu Mihai Lupu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, la sediul CJC, subiectul discuţiilor fiind sportul naţional al României.  
 
 
După cum informează FRO, cu această ocazie, au fost stabilite modalităţi concrete de promovare şi ajutor la nivelul judeţului a tuturor celor care doresc să se implice în dezvoltarea oinei.
 
„Oina va fi cu adevărat tratată ca sportul nostru naţional la nivelul judeţului Constanţa! În această activitate Consiliul Judeţean Constanţa şi Federaţia Română de Oină se vor implica direct, urmând să coopteze în cadrul proiectului alte structuri cu atribuţii pe linie de sport din judeţ. În zile următoare, federaţia va elabora un proiect amplu, care va fi implementat începând cu anul viitor. Pe parcursul discuţiei am remarcat faptul că domnul preşedinte este un foarte bun cunoscator al fenomenului oinistic, dumnealui fiind dintr-o zonă cu adânci tradiţii în practicarea sportului nostru naţional (Iaşi). Multumim mult domnului Lupu pentru deschiderea manifestată şi îl aşteptam cât mai curând la proiectele noastre!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Oină.
 
 
În luna februarie a acestui an, Nicolae Dobre s-a întâlnit astăzi, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, şi cu inspectorul școlar pentru educație fizică, prof. Gabriel Georgescu. După cum se arată într-un comunicat al FRO, cu acea ocazie au fost stabilite modalitățile de realizare a unui amplu proiect de promovare si practicare a oinei la nivelul județului Constanța, după modelul celor realizate în alte județe.
 
 
Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Oină)
 
 
Citeşte şi:
 
Amplu proiect de promovare și practicare a oinei la nivelul județului Constanța
 

 
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii