Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:14 26 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Steaua - ASA Tg. Mureş, diseară, la Constanţa Informaţii pentru spectatorii care vin la Supercupa României (galerie foto)

ro

08 Jul, 2015 00:00 1231 Marime text
Stadionul „Farul“ din Constanţa găzduieşte în această seară, de la ora 21.00, meciul dintre Steaua, campioana României şi deţinătoarea Cupei, şi echipa vicecampioană, ASA Tg. Mureş, cele două formaţii disputându-şi trofeul Supercupei României.
 
Interesul în jurul partidei este foarte mare, astfel încât Federaţia Română de Fotbal face apel la deţinătorii de bilete să vină din timp la stadion pentru a evita formarea ambuteiajelor şi pentru a participa astfel la fluidizarea accesului în arenă, în zona turnichetelor.

Trafic rutier restricţionat

Porţile stadionului „Farul“ se vor deschide la ora 19.00. Pentru prevenirea unor eventuale incidente, echipaje auto vor patrula pe principalele bulevarde şi străzi, în timpul afluirii şi defluirii publicului înspre şi de la stadion. Totodată, traficul rutier va fi restricţionat începând cu ora 17.00 - până la terminarea partidei, în imediata apropiere a stadionului, pe străzile Primăverii, Ion Andreescu şi Panait Cerna.

Cum intră la meci minorii sub 14 ani

Măsurile de ordine publică şi siguranţă a spectatorilor vor fi asigurate de peste 200 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile „Tomis“ Constanţa. Accesul copiilor de orice vârstă în stadionul „Farul“ se va face pe baza biletului. Minorii sub 14 ani au acces în arenă doar însoţiţi de o persoană majoră. Spectatorii au obligaţia de a ocupa locul înscris pe bilet. Suporterii echipei ASA Tg. Mureş care vor face deplasarea în mod organizat la meci vor intra în stadion prin strada Panait Cerna, la fel ca şi persoanele cu dizabilităţi care deţin bilete la acest joc.

Trofeu nou

Cupa care va fi acordată învingătoarei este una nouă, realizată în Italia, înaltă de 70 de centimetri şi grea de peste şase kilograme. Spre deosebire de trofeul Cupei României, care era păstrat doar un an de echipa care îl câştigă, Supercupa nu este transmisibilă. De ieri, cele două echipe sunt la Constanța. Antrenorul lui ASA Tg. Mureş, Dan Petrescu, a spus că are probleme de lot, dar că speră într-o evoluție bună a echipei sale. Totodată, fostul internațional a confirmat că va pleca apoi să antreneze în China. De cealaltă parte, Mirel Rădoi speră într-o victorie a Stelei. Tehnicianul a recunoscut că are ceva emoții, dar important e ce va face echipa pe teren. Rădoi le-a cerut elevilor săi să trateze meciul cu seriozitate și nu să ia în seamă problemele cu care se confruntă ASA. 

Constănţeanul Aurel Oniţă, în brigada de arbitri

 Meciul de diseară va fi condus la centru de arbitrul Radu Petrescu, din Bucureşti, care va fi ajutat de asistenţii Sebastian Gheorghe (Suceava) şi Ovidiu Artene (Vaslui). Arbitri adiţionali sunt Horaţiu Feşnic (Cluj) şi Andrei Chivulete (Bucureşti). Arbitru de rezervă a fost desemnat constănţeanul Aurel Oniţă, iar ca observatori vor oficia Marian Salomir (Cluj) şi Aurel Ionescu (Bucureşti).
 
Sursa foto 1: frf.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii