Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:52 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Informaţii despre abonamente FC Viitorul întâlneşte astăzi Zimbru Chişinău, în primul amical de la reluarea pregătirii (galerie foto)

ro

20 Jun, 2018 00:00 2472 Marime text
FC Viitorul va susţine în această seară primul meci de verificare de la reluarea pregătirii. Adversara jucătorilor lui Gică Hagi va fi echipa din Republica Moldova Zimbru Chişinău, iar partida se va disputa, de la ora 20.00, pe stadionul Central al Academiei „Gheorghe Hagi“, de la Ovidiu. Spectatorii beneficiază de intrare gratuită.
 
În palmaresul Zimbrului Chişinău se află opt titluri de campioană şi şase Cupe ale Moldovei. FC Viitorul pregăteşte un nou sezon competiţional, în care va evolua din nou şi în cupele europene, pentru al treilea an la rând. Vineri, formaţia constănţeană se va deplasa în Polonia, unde, în perioada 22 iunie - 6 iulie, va efectua un cantonament. La echipă au venit, integrându-se programului de pregătire, şi Alexandru Cicâldău, şi Alexandru Măţan, şi Tudor Băluţă. Aceştia au beneficiat de câteva zile în plus de vacanţă faţă de restul lotului, mai ales că doi dintre ei, Cicâldău şi Băluţă, au participat şi la acţiunile lotului naţional de seniori. Prima parte a antrenamentului de ieri dimineaţă al FC Viitorul a început cu un circuit de forţă, care a constat în tracţiuni, sărituri cu coarda, exerciţii pentru musculatura abdominală, flotări, abdomene cu mingea medicinala ţinută cu braţele întinse înainte, împins deasupra capului cu greutăţi, dar şi alte exerciţii pentru dezvoltarea rezistenţei şi a forţei.
 
FC Viitorul a anunţat că abonaţii din sezonul precedent mai au la dispoziţie două zile pentru a-şi reînnoi abonamentele pentru sezonul 2018/2019. Începând cu data de 21 iunie, procesul pentru achiziţionare de abonamente va fi deschis pentru absolut toată lumea. Cei care îşi vor cumpăra abonamente pentru noul sezon vor putea viziona meciurile oficiale pe care FC Viitorul le dispută în Liga 1, Cupa României, precum şi meciurile oficiale internaţionale din Europa League, programate pe stadionul din Complexul Academiei Hagi.
 
Eliberarea abonamentelor de acces în stadion pentru noul sezon competiţional 2018/2019 se va efectua în două perioade, după cum urmează:
1. În perioada 1-20 iunie a.c. se va derula reînnoirea tuturor tipurilor de carduri ale abonaţilor din sezonul precedent 2017/2018. Astfel, FC Viitorul oferă posibilitatea tuturor persoanele titulare de orice tip de abonament card care doresc reînnoirea acestuia (păstrându-şi acelaşi sector, rând şi loc din sezonul precedent), se pot adresa în intervalul orar 10.00 - 18.00 la numărul de telefon 0733.735.115 (persoană de contact, Alex Guteanu). Eliberarea abonamentelor de acces se va efectua numai în incinta Complexului Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“, începând cu data de 1 iulie a.c. după perioada de confirmare a reînnoirii abonamentului din sezonul competiţional precedent.
 
2. Începând cu data de 21 iunie a.c., în intervalul orar 10.00 - 18.00 (persoană de contact, Alex Guteanu), FC Viitorul face înscrieri pentru publicul larg care doreşte să-şi achiziţioneze un abonament de acces la meciurile oficiale organizate din competiţiile menţionate mai sus în limita locurilor disponibile. Eliberarea abonamentelor de acces se va efectua numai în incinta Complexului Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“, începând cu data de 1 iulie a.c.
 
Toţi cei care îşi vor procura abonamente pentru sezonul 2018/2019 vor beneficia de un discount de 15% (în intervalul iulie 2018 - iunie 2019) pentru produsele achiziţionate de la magazinul oficial al clubului, situat în incinta Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi.
 
Abonamentele tip card de acces pentru sezonul fotbalistic 2018/2019 vor avea următoarele preţuri de achiziţie:
- Tribuna 0 = 800 lei / persoană. Se asigura loc de parcare în ZONA II a stadionului.
- Tribuna I = 400 lei / persoană.
- Tribuna a II-a = 300 lei / persoană.
- Peluza I = 100 lei / persoană.
 
Persoanele care achiziţionează abonamente de acces pentru sezonul competiţional fotbalistic 2018/2019 pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost cumpărat numai în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces în stadion. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator conform Legii 04/2008.

Sursa foto: FC Viitorul

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii