Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încleştarea titanilor. „Am dat din mine ultima fărâmă de energie” Tolea Ciumac a fost învins. Un campion constănţean l-a bătut (video)

ro

03 Dec, 2013 00:00 3197 Marime text
Luptătorul Cătălin Marin, de la Clubul Sportiv Sakura Constanţa, şi-a luat revanşa în faţa celebrului său adversar, după înfrângerea din primăvara acestui an
 
Turneul „Extreme Fight - Marea Revanşă”, disputat la Constanţa, i-a adus din nou faţă în faţă în ring, la interval de opt luni, pe Tolea Ciumac şi pe Cătălin Marin. Partida dintre cei doi coloşi a fost capul de afiş al galei. În vârstă de 24 de ani, Cătălin, campion european şi vice-campion mondial de Kung-Fu, tânjea după revanşă, în urma victoriei care-i fusese acordată lui Tolea, tot la Constanţa, în luna martie, la gala „Total Contact 2 - Noaptea Campionilor”.
 
În a doua întâlnire dintre cei doi, câştigător a fost declarat Cătălin Marin, după trei reprize şi o extra-round. Campionul constănţean spune însă că, după părerea sa, a câştigat primele două runde, astfel că extra-round-ul nu-şi mai avea rostul. „Eu aşa am văzut în ring, dar arbitrii au avut altă perspectivă. A fost un meci foarte greu, mai dificil ca precedenta confruntare, cu un extra-round istovitor, poate cel mai greu din viaţa mea. Însă publicul m-a purtat spre victorie, astfel că am dat din mine ultima fărâmă de energie. Mi-a luat apoi mai mult de jumătate de oră să-mi revin. Abia mai respiram”, a spus Cătălin Marin. De cealaltă parte, experimentatul Tolea Ciumac, în vârstă de 39 de ani, a considerat că el este adevăratul câştigător al meciului. „Toată lumea a văzut cum a decurs partida şi doar necunoscătorii pot afirma că s-a impus adversarul meu. Dar băiatul e tânăr, avea nevoie de această victorie.

Eu nu mă supăr însă, pentru că ştiu ce am realizat în ring. Ştiu că l-am bătut. Nu l-am pus jos doar pentru că mi-a fost milă de el”, a arătat Ciumac. „Dacă era aşa şi trebuie să-mi fie acordată mie victoria, de ce nu s-a întâmplat de la meciul precedent, când a câştigat Tolea?”, a replicat Cătălin Marin. „Suntem bucuroşi pentru acest succes. Ca şi data trecută, întâlnirea a fost pe muchie de cuţit şi putea fi declarat câştigător oricare dintre cei doi. Acum a fost preferat Cătălin”, a arătat sensei Valeriu Ariton, antrenorul lui Marin de la Sakura Fight, dar şi tehnician la Wind Extreme, cel de-al doilea club fiind organizatorul galei care a avut loc la Centrul Bingo Europa din Constanţa. Valeriu Ariton a remarcat reuşita competiţiei. „Gala a decurs foarte bine. Au fost mulţi spectatori, iar partidele au atins un nivel spectacular ridicat. Sub toate aspectele, a fost mai bine decât data trecută, la Noaptea Campionilor”, a punctat Ariton. În afară de disputa Cătălin Marin - Tolea Ciumac, un interes deosebit a suscitat şi întâlnirea Alexandru Filip - Bogdan Mihalache, care i-a revenit lui Filip. „Mă aşteptam să am un meci mai greu, iar adversarul meu să fie mai puternic, întrucât are o greutate mai mare. Nu a fost însă aşa, nu a stat la bătaie”, a spus câştigătorul.

Vezi video aici: https://www.facebook.com/photo.php?v=554516754629834&set=p.554516754629834&type=2&theater
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • karatista 03 Dec, 2013 06:31 L-a batut Tolea Ciumac, de l-a rupt. Tolea nu avea nici macar o lovitura la fata, pe cand Catalin era terminat, cu fata umflata. Asta e campion? Sa fim seriosi. a aranjat cu arbitrii ca sa castige Catalin. Ce nu ati auzit huiduielile din sala, ca nu eram cateva sute de prosti acolo Ce tot minte asta? Arbitrii nu erau autorizati, asa spuneu unii antrenori