Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începe turneul play-off FC Viitorul vrea să învingă FCSB pe Arena Naţională. Gazdele au probleme de lot

ro

11 Mar, 2019 00:00 1817 Marime text
FC Viitorul debutează luni, 11 martie, în turneul play-off al Ligii 1, întâlnind, de la ora 20.30, în deplasare, FCSB. Jucătorii echipei constănţene îşi doresc să obţină prima victorie pe Arena Naţională contra echipei lui Gigi Becali.
 
„Suntem unde ne-am dorit, ne-am îndeplinit obiectivul. Este foarte important să începem cu dreptul turneul play-off, continuând seria bună din ultima săptămână. Dacă vom menţine acest ritm, vom termina unde ne dorim, pe locul trei. O luăm pas cu pas, iar apoi vom vedea. E o luptă deschisă în play-off. La meciul de luni, presiunea e pe FCSB. Noi suntem o echipă tânără, cu ambiţie şi mult entuziasm. Cred că va fi iar un meci deschis, din care sperăm să ieşim învingători. Cred că e vremea să ne întoarcem victorioşi de pe National Arena dintr-o dispută cu FCSB, până acum am obţinut maximum un egal“, a declarat Ianis Hagi, căpitanul FC Viitorul.
 
Dacă fosta campioană a României nu are absenţe în lot la meciul de luni, FCSB nu e ferită de probleme din acest punct de vedere. Astfel, Pintilii, Planici (accidentaţi), Man, Teixeira (suspendaţi) şi Momcilovici (nerefăcut complet) nu vor putea juca, în vreme ce Junior Morais e incert. Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, nu vede însă această situaţie ca pe un avantaj al echipei sale. „Vorbim de Steaua, care are un lot numeros şi foarte valoros, cu jucători experimentaţi, cu multe meciuri în picioare, indiferent de nume. Vor fi conectaţi, întrucât e turneul play-off şi nu-şi mai permit să greşească“, a spus „Regele“. În sezonul regulat, FCSB a câştigat ambele meciul cu FC Viitorul: 4-1 la Ovidiu, 2-0 la Bucureşti. 
 
„Întâlnim un club de tradiţie, care îşi doreşte mereu să câştige campionatul. Va fi un meci foarte frumos, în care se va vedea cine a progresat în ultimul timp, noi sau ei. Ne dorim să ne impunem în premieră pe National Arena. Punctul acela care ne-a adus campionatul a fost cel mai frumos egal, dar trebuie să vină şi victoria. Singurul lucru care ne lipseşte e o victorie pe National Arena. Sunt puncte importante, care ne duc spre obiectivul nostru, dar şi de moral, pentru că vrem mai mult în play-off decât simpla calificare. Vrem să demonstrăm în continuare că merităm să fim între cele mai bune şase echipe ale campionatului“, a spus şi fundaşul Bogdan Ţîru.
 
Sursa foto: FC Viitorul
 
Citeşte şi:
 
FC Viitorul, debut în play-off. Cu FCSB! Gică Hagi - "Vom încerca să ne impunem stilul!"
  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii