Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă o distincție onorantă pentru Simona Halep. Ce titlu i-a fost acordat

ro

23 Nov, 2018 16:15 1407 Marime text
Simona Halep a avut parte de o ceremonie emoționantă la Universitatea de Vest din Timișoara. Numărul 1 WTA a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universității de Vest din Timișoara, scrie digisport.ro. 

Ceremonia a avut loc în Aula Magna Ioan Curea a UVT, scrie digisport.ro 

Acest titlu acordat este modalitatea prin care instituția recunoaște meritele și contribuția Simonei Halep la creșterea prestigiului României în lume.

"Universitatea de Vest din Timișoara prețuiește excelența, ca rezultat gradual și permanent al efortului de a fi mai bun. În demersul său de recunoaștere a valorilor României, UVT va acorda, în 23 noiembrie, titlul de Doctor Honoris Causa sportivei numărul 1 mondial în tenis, o adevărată personalitate și un ambasador de prim rang al României în lume: Simona Halep. Titlul de Doctor Honoris Causa „Beneficiorum Publicorum” este modalitatea prin care Universitatea de Vest din Timișoara recunoaște public meritele și contribuțiile majore la creșterea prestigiului României în lume", se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Universității.


Simona Halep a fost întâmpinată cu aplauze de sutele de oameni care au venit să asiste la eveniment.

"O să încerc să îmi controlez emoțiile cât pot de bine. O astfel de ceremonie mi-e de trei ori mai greu să vorbesc. Sunt foarte emoționantă și vreau să vă povestesc cele mai frumoase două momente din cariera mea până acum. Acum 10 ani am câștigat turneul de la Roland Garros de la juniori. Anul acesta mi-am îndeplinit cel mai mare vis al meu: să câştig partida", a spus Simona Halep. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii