Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În urma agresiunii suferite pe 13 octombrie 2012 Fiul lui Paul Peniu nu mai poate scrie cu mâna dreaptă

ro

07 Feb, 2013 23:13 2348 Marime text
peniu.jpgMihai Peniu, fiul cel mic al preşedintelui Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi", Paul Peniu, a efectuat un control medical amănunţit în Germania, întrucât nu e refăcut complet în urma agresiunii suferite pe 13 octombrie 2012. Mihai a fost la o clinică aflată la mică distanţă de Munchen, unde este şi baza de tratament a echipei Bayern. Analizele efectuate au adus veşti bune. „Rezultatele analizelor sunt pozitive. Mai are o problemă la mâna dreaptă, dar medicii i-au spus că se va rezolva şi ea, în timp, cu răbdare şi cu multe exerciţii. Mihai se confruntă la această mână cu o lipsă de coordonare şi nu are fineţea simţului. Din această cauză, nu poate scrie cu dreapta, el fiind dreptaci. Iar când mănâncă, se chinuie, fiindu-i greu să ţină furculiţa, lingura şi cuţitul", a declarat Paul Peniu.

De asemenea, Mihai se confruntă cu probleme şi la coloană (după toate probabilităţile), însă în Germania nu a apucat să facă investigaţii şi în acest sens. „Avea bilet de întoarcere cu data precisă, astfel că a trebuit să revină în ţară fără a efectua şi un RMN la coloană. În anumite mişcări, îl curentează în tot corpul, iar medicii bănuiesc că ar fi ceva care are legătură cu nervul sciatic, în urma căzăturii. Va face RMN-ul aici şi va trimite rezultatele în Germania", a completat şeful Academiei Hagi.

Astăzi, atât Mihai Peniu, cât și cealaltă victimă a incidentului din zona „Grand" din Constanța, prietenul lui Mihai, vor apărea în fața judecătorului, pentru a fi audiați. Mihai Peniu (25 de ani) s-a constituit parte civilă în dosar și îi solicită daune morale celui acuzat de omor calificat împotriva sa, care este și arestat. Prietenul lui Mihai cere daune morale și materiale de la trei tineri acuzați de loviri și alte violențe împotriva lui. În urma loviturilor primite, în cap (cu o sticlă) și în față, Mihai Peniu a avut nevoie de peste o lună de spitalizare, fiind operat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii