Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În prima zi de Paști, SSC Farul Constanţa joacă în Liga a 2-a la Piteşti Petre Grigoraş - „Vrem să le facem un frumos cadou suporterilor“ (galerie foto)

ro

26 Apr, 2019 14:27 1767 Marime text
În etapa a 32-a a Ligii a 2-a, SSC Farul Constanţa (locul 14, cu 36 de puncte) va evolua în deplasare cu FC Argeş (locul 6, cu 56 de puncte).

Meciul a fost programat în prima zi de Paşte, duminică, de la ora 11.00, fiind singura partidă care se joacă în acea zi.

Asta e situaţia. Suntem însă profesionişti şi evoluăm aşa cum e programarea. Chiar dacă fanii nu vor fi alături de noi, ei vor urmări meciul la televizor şi îi vom simţi alături. Vom încerca să obţinem un rezultat pozitiv, aceasta însemnând şi un egal, pentru a le oferi un frumos cadou de Paște. Sperăm să nu spargă ouăle prea tare, de nervi, ci cu bucurie, în urma unui scor bun al Farului. Le urăm tuturor un Paşte fericit şi ne întâlnim la următorul meci, cel cu Petrolul Ploieşti, de la Constanţa, a declarat Petre Grigoraş, antrenorul principal al SSC Farul.


Astăzi, Tibi Curt, managerul sportiv al clubului constănţean, a împlinit 44 de ani, iar un rezultat favorabil la Piteşti va fi un cadou din partea echipei şi pentru aceasta.

Am încredere în jucători că vor avea o evoluţie foarte bună. Avem nevoie de un rezultat bun, pentru că ne aşteaptă o serie foarte grea de meciuri, în care fiecare întâlnire va fi ca o finală. Vom avea însă un meci foarte greu, FC Argeş având un lot de primele trei locuri, cu mare experienţă şi valoare, a mai spus Petre Grigoraş.


SSC Farul nu îi va putea folosi duminică pe ispas (suspendat), Tudor Moldovan şi Toma (accidentaţi).

Sunt bucuros că am înscris primul meu gol în Liga a 2-a şi la Farul. Sper să mai urmeze şi altele. Meciul de la Piteşti va fi dificil. Trebuie să legăm cât mai multe rezultrate pozitive, întrucât lupta de la retrogradare e grea. Sperăm să le facem un frumos cadou de Paști suporterilor, a precizat Tudor Moldovan.  


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii