Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„În niciun caz nu doresc răul echipei“ Antrenorul Marian Dinu a dovedit cu acte că nu a cerut falimentul FC Farul

ro

17 Oct, 2015 00:00 1808 Marime text
În urma afirmaţiilor preşedintelui executiv al FC Farul, Auraş Braşoveanu, cum că printre cei care au cerut în instanţă falimentul FC Farul s-a aflat şi fostul antrenor al echipei constănţene, Marian Dinu, acesta a reacţionat, probând cu acte că a solicitat doar achitarea restanţelor financiare.
 
„Auraş Braşoveanu a făcut afirmaţii care nu corespund realităţii, iubitorii de sport fiind informaţi greşit. Este supărător că, după ce am avut o scurtă colaborare, acum se încearcă scuze şi explicaţii şi se caută alţi vinovaţi pentru situaţia în care se află FC Farul. Astăzi (n.r. ieri), am solicitat o întrevedere directă cu Auraş Braşoveanu, în urma căreia acesta să dezmintă afirmaţiile şi să clarifice lucrurile, aşa cum este şi normal. Situaţia creată nu face bine nici mie, nici clubului. Am cerut doar achitarea banilor, nicidecum intrarea în faliment a FC Farul, dovedindu-i în acest sens lui Auraş Braşoveanu cu cererea de plată depusă la Tribunal şi cu o copie de pe procesul-verbal al şedinţei de judecată. În niciun caz nu doresc răul echipei. Unii au spus că suntem farişti doar cu numele şi că nu ne interesează soarta echipei. Total fals. Ne-am rupt picioarele pentru Farul şi am trecut prin situaţii mai grele decât cele actuale, nedând bir cu fugiţii“, a declarat Marian Dinu.

Întâlnire cu Dinu şi Cristi Cămui

„Am avut o întâlnire cu Marian Dinu şi cu Cristian Cămui (n.r. un alt fost antrenor la Farul, în prezent tehnician la Viitorul II) şi, într-adevăr, actele au dovedit că nici unul, nici celălalt nu au cerut intrarea clubului în faliment. Am fost informat greşit. A apărut probabil o neînţelegere legată de o întrebare adresată la Tribunal de doamna preşedintă“, a spus Auraş Braşoveanu.

Acte doveditoare 

În sprijinul afirmaţiilor sale, Marian Dinu a prezentat cererea de plată adresată Tribunalului Constanţa (pentru virarea de către FC Farul a sumei de 16.000 de lei net, reprezentând salarii neachitate) şi încheierea şedinţei publice a Tribunalului, în care apare că jucătorii Daniel Stan, Daniel Ciobanu, Costel Niţescu, antrenorul Marian Dinu şi preparatorul fizic Gheorghe Avram au formulat doar cereri de efectuare a plăţii, nu de trecere la procedura falimentului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii