Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În „groapa lupilor“ FC Farul speră să continue în meciul cu Petrolul Ploiești seria pozitivă din Liga a 2-a

ro

28 Feb, 2020 13:42 3108 Marime text
FC Farul Constanța susține sâmbătă, 29 februarie, meciul din etapa a 23-a a Ligii a 2-a, întâlnind în deplasare, de la ora 13.00, Petrolul Ploiești, într-o întâlnire de tradiție a fotbalului românesc.

Înaintea partidei, FC Farul ocupă în clasament locul șapte, cu 32 de puncte, în vreme ce Petrolul se află pe poziția a cincea, cu 34 de puncte.

„Marinarii“ nu pot folosi la Ploiești doi jucători de bază, Paul Antoche și Antonio Cruceru, ambii suspendați în urma cumulului de cartonașe galbene.

Întâlnim o echipă foarte bună, care are în componență jucători cu experiență și e pregătită de un antrenor valoros. Noi ne confruntăm cu două absențe importante, iar alți doi - trei jucători au ceva problerme medicale, însă de aceea e lotul de jucători, ca fiecare să-și facă datoria când e nevoie. Ne dorim să obținem un rezultat pozitiv, prin care să continuăm seria noastră bună. Petrolul e favorita acestui meci. În ultimele zece partide acasă, are un singur eșec. În plus, se bucură de o susținere importantă din partea fanilor. Pe de altă parte, presiunea e pe Petrolul, are un buget important, a declarat Ianis Zicu, antrenorul principal al FC Farul.

Mergem în «groapa lupilor» și sunt convins că va fi un meci frumos. Vom juca pe cel mai bun teren din Liga a 2-a, cu o atmosferă deosebită în tribune. Avem un singur gând, să cucerim cele trei puncte. Trebuie să facem față presiunii, iar la final sperăm ca noi să fim cei care ne vom bucura. În privința promovării Farului în acest sezon, totul e posibil. Suntem la patru puncte de locul de baraj, astfel că ne jucăm șansa până la capăt. Sunt convins că promovarea se va disputa până în ultima etapă, a spus și fundașul Viorel Lică.

FC Farul nu a pierdut în ultimele trei meciuri din Liga a 2-a, în care a înregistrat două victorii și un egal: 3-1 acasă cu Rapid, 1-1 în deplasare cu Dunărea Călărași și 3-1 acasă contra Concordiei Chiajna.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii