Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ce fază a competiţiei s-ar putea întâlni Simona Halep şi Emma Răducanu la Transylvania Open

ro

25 Oct, 2021 00:00 2505 Marime text
 
 

 
  • Simona Halep este principala favorită a întrecerii de la Cluj-Napoca, programată în perioada 25 - 31 octombrie.
 
Mult aşteptata întâlnire de pe terenul de tenis dintre Simona Halep şi Emma Răducanu, tânăra de 18 ani, britanică, dar cu rădăcini româneşti, câştigătoare la US Open 2021, ar putea avea loc la Transylvania Open, turneul de categorie WTA 250 de la Cluj-Napoca.
 
Întrecerea oferă premii totale de 235.238 de dolari şi se desfăşoară în perioada 25-31 octombrie. Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) şi Emma Răducanu (24 WTA) puteau bifa primul lor duel din circuitul profesionist în turul trei la Indian Wells, însă Emma nu a ajuns în acea fază, fiind eliminată de Aliaksandra Sasnovich, din Belarus, care şi-a câştigat astfel dreptul de a o întâlni pe Simona, învingând-o apoi şi pe constănţeancă, scor 7-5, 6-4.  
 
Întâlnirea de la Indian Wells dintre Halep şi Răducanu s-a amânat pentru Transylvania Open, unde cele două se află pe aceeaşi parte de tablou şi s-ar putea duela în semifinale. Simona este cap de serie numărul 1, iar în primul tur o va întâlni pe conaţionala sa Gabriela Ruse (23 de ani, 83 WTA). Cele două au făcut pereche la Indian Wells, unde au pierdut în optimi, în faţa cuplului din Cehia Marie Bouzkova - Lucie Hradecka, scor 2-6, 7-5, 5-10. Cine câştigă în runda inaugurală la Cluj-Napoca, Simona sau Gabriela, se va duela în turul secund cu învingătoarea din partida Andrea Petkovic (Germania, 34 de ani, 79 WTA) - Varvara Gracheva (Rusia, 21 de ani, 80 WTA). A treia favorită la Transylvania Open, Emma Răducanu o are ca adversară în primul meci pe Polona Hercog (Slovenia, 30 de ani, 123 WTA).  
       
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Simona Halep)

 
Citeşte şi:
 
Simona Halep, în turul trei la Indian Wells, unde nu o va întâlni însă pe Emma Răducanu
 
Simona Halep şi Gabriela Ruse, eliminate în optimi la Indian Wells
 
Kremlin Cup
Revenire a Simonei Halep în setul secund, dar constănţeanca nu a putut împiedica victoria Mariei Sakkari
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii