Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În această perioadă, rugbyştii de la CS Năvodari trudesc pe plajă şi în sala de forţă pentru un play-off de succes (galerie foto)

ro

23 Jan, 2019 00:00 1255 Marime text
A început pregătirea în noul an şi echipa de rugby CS Năvodari, care a încheiat pe primul loc, cu victorii pe linie, meciurile din Grupa Centru-Sud a Diviziei Naţionale de seniori, ceea ce i-a asigurat calificarea în turneul play-off al competiţiei.
 
În această perioadă, jucătorii pregătiţi de Cristian Husea, Cornel Suciu şi Virgil Năstase urmează un program de pregătire cu antrenamente pe plajă (în zona Taberei de copii Năvodari) şi într-o sală de forţă din oraş. Luna viitoare, CS Năvodari va disputa şi mai multe meciuri de verificare. Echipa dobrogeană va debuta în play-off pe teren propriu, pe 30 martie, când va întâlni Griviţa Bucureşti pe stadionul „Flacăra“ din Năvodari. În lotul echipei sunt şi jucători noi, CS Năvodari dorind ca în acest sezon să-şi îmbunătăţească performanţele din ediţiile trecute (când a fost medaliată cu argint şi bronz în DNS) şi să câştige campionatul. 
 
Sursa foto: Facebook (CS Năvodari) 
 
Citeşte şi:
 
Echipa de rugby CS Năvodari întâlneşte Griviţa Bucureşti în primul meci din turneul play-off
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii