Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Împreună pentru Ionuţ!“, un nou cros umanitar organizat de militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu (galerie foto)

ro

25 Feb, 2020 00:00 5022 Marime text

Militarii Laurenţiu Cobzaru (subofiţer MApN, Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”, Poliţia Militară) şi Costel Mazâlu (subofiţer la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al judeţului Brăila) sunt neobosiţi în organizarea de acţiuni sportive cu caracter umanitar.


Ultima lor iniţiativă de acest gen a fost crosul umanitar desfăşurat în Parcul Monument din Brăila, „Împreună pentru Ionuţ!“, o întrecere care, sub deviza „FiiTuUnErou - Sprijin, Speranţă, Șansă la Viaţă!”, şi-a propus să ajute un tânăr de 17 ani care se confruntă cu probleme serioase de sănătate.


„Am adunat în parcul Monument din Brăila zeci de inimi calde «Împreună pentru Ionuţ!». Prin alergarea noastră am colectat o donaţie valoroasă pentru terapiile de care are nevoie. De aceea mulţumim din suflet pentru sprijinul şi aportul adus tuturor celor implicaţi! Îi rămânem alături lui şi familiei sale la evenimentul «Târgul caritabil de mărţişoare, felicitări, tablouri quilling», cu ocazia zilei de 1 Martie, organizat de Școală Gimnazial Specială Tichileşti - Penitenciar. Evenimentul va avea loc miercurim 26 februarie a.c., începând cu ora 10.30 la Colegiul Gheorghe Munteanu Murgoci Braila.


Banii strânşi în urma acestei activităţi vor fi donaţi pentru Ionuţ, o iniţiativă pe care noi o susţinem cu aceeaşi dedicare in numele lui Ionuţ. „Fii un erou!“ rămâne aproape celor care trec prin momente deosebite de încercare!“, au precizat Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu.
Cei care pot contribui cu bani pentru ajutorarea lui Ionuţ pot dona într-unul dintre conturile: euro - RO81RNCB0707323334190001, lei - RO73RNCB0318032334190001.


Sursa foto: Facebook (Fii tu un erou)


Citeşte şi:

Militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu, ultramaraton caritabil de Ziua Principatelor Române

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii