Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Îmi lipsește Wimbledon“ Simona Halep, nostalgică după celebrul turneu de Mare Șlem pe care l-a câștigat în 2019 (galerie foto)

ro

03 Jul, 2020 00:00 3590 Marime text
  • Simona Halep a câștigat Wimbledon 2019 învingând-o categoric în finală pe Serena Williams.
  • Din pricina pandemiei de coronavirus, turneul londonez nu se va disputa în 2020.
  • Pe 5 iulie, campioana din Constanța va susține un meci demonstrativ la dublu mixt la Cluj.
 
Din pricina pandemiei de coronavirus, turneul de Mare Șlem de la Wimbledon nu se va juca în acest an, astfel că Simona Halep, campioana din 2019, nu și-a putut apăra trofeul în acest an, trebuind să aștepte pentru aceasta sezonul viitor.

Nostalgică după momentele extraordinare trăite anul trecut la Londra, campioana din Constanța a postat pe Instagram mai multe imagini de la Wimbledon 2019, în care apare în mai diferite ipostaze,atât pe teren, cu trofeul, cât  și în afara terenului. „Îmi lipsește Wimbledon“, a fost mesajul Simonei care însoțește imaginile. Este pentru prima dată de la Al Doilea Război Mondal încoace când tradiționalul turneu londonez nu se dispută într-un an. „Îmi pare foarte rău că Wimbledon nu se va juca în acest sezon. Finala de anul trecut va fi mereu una dintre cele mai fericite zile din viața mea. Dar acum trecem prin ceva mai mare decât tenisul, iar vestea cea mai bună e că turneul va reveni la anul“, a declarat Simona când s-a anunțat că Wimbledon nu se va disputa în acest an. 

Serena Williams nu a avut nicio șansă


Simona Halep s-a încoronat regină la prestigiosul turneu de la Londra la mijlocul lunii iulie 2019, cucerind al doilea ei trofeu de Mare Şlem, după cel de la Roland Garros, de anul trecut. Iar pentru ca succesul campioanei din Constanţa să fie şi mai impresionant, ea a învins-o în finală la Wimbledon, într-o manieră categorică, în două seturi (6-2, 6-2), pe legenda Serena Williams, care nu a avut nicio şansă! A fost cel mai drastic eşec al Serenei în finalele de Grand Slam! Reuşita Simonei e cu atât mai însemnată cu cât iarba (pe care se dispută turneul de la Wimbledon) nu e suprafaţa ei favorită, în România nefiind terenuri de iarbă!

Dublu mixt cu Horia Tecău la Winners Open


După pauza și izolarea cauzate de pandemia de coronavirus, Simona va susșine din nou o partidă de tenis pe 5 iulie, de la ora 16.30, la Winners Open, de la Cluj. Este vorba de un meci demonstrative de dublu mixt, în care Simona îl va avea ca partener pe Horia Tecău, iar de celalată parte a fileului se vor afla Marius Copil și câștigătoarea turneului. „Sunt bucuroasă pentru că pot să fiu prezentă la Cluj alături de Horia Tecău și Marius Copil, pentru a juca un super meci în data de 5 iulie, în cadrul turneului Winners Open“, a declarat Simona.

Sursa foto: Instagram (Simona Halep)

Citește și:

Imaginea favorită a Simonei Halep de la o sesiune media la Wimbledon 2019. Mesajul campioanei

Simona Halep nu-și va putea apăra în 2020 titlul de la Wimbledon

Racheta cu care a câștigat turneul de la Wimbledon, trofeu de preț pentru Simona Halep. Cum o păstrează acasă

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii