Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Tomitanii Constanța, meci greu cu Ştiința Petroşani. Oaspeții au condus la pauză (galerie foto+video)

ro

28 Apr, 2018 12:27 3061 Marime text

Echipa de rugby Tomitanii Constanța a avut meci greu astăzi, pe teren propriu, cu Știința Petroșani, un etapa a 13-a a Diviziei Naționale de seniori.

Oaspeții au condus la pauză cu 8-5, însă Tomitanii, care au început partida cu mai mulți jucători folosiți mai puțin în ultimul timp, au revenit pe tabelă după pauză, odată cu introducerea mai multor titulari, impunându-se la final cu 19-8 și obținând patru puncte.

Pentru gazde au punctat Sola, Alexe (cate un eseu) și Homiuc (transformare), în contul gazdelor fiind trecut și un eseu de penalizare.

Marcatorii Știintei au fost Borş (eseu) și Tandea (lovitură de pedeapsă).

Tomitanii (antrenor, Cristian Cojocaru) a început meciul cu: Zârnea, Tutunea, Galanton, Tăbuş, Macoveanu, Alexe, Ciorbac, Boboc, Mihalache, Homiuc, Sola (cpt.), Bercu, Părăleşte, Cotiujanu,  Pădureanu. Au mai jucat Ţală, Sasu, Zaharia Picincu, Don, Afloare, Burlacu (din startul părții secunde), Coman și Cuprian.

O victorie grea. Am început meciul cu rezervele, care se pare că nu au reușit să facă față jocului destul de bun al oaspeților. Să nu uităm și că CS Năvodari a condus pe teren propriu, la pauză, Știința, doar cu 7-5, ceea ce înseamnă că echipa din Petroșani e de luat în seamă și pe viitor. Încercăm ca din meciurile pe care le mai avem de jucat din sezonul regulat, la Bârlad și la Arad, să luăm punctele necesare pentru a termina pe locul secund și a juca astfel semifinala acasă, a declarat Cristian Cojocaru.  


Știința Petroșani (antrenor, Emil Drumea) i-a trimis în teren din primul minut pe: Olteanu, Popovici, Dumbravă, Pârvu, Ciule, Ghiarasim, Dan, Lucan, Berbece, Borș, Coge Mureșan, Năstăsiei, Nistor, Chiriac, Mihalache (cpt.). Rezerve: Popa, Rață, Tandea, Cucoș, Mic.

Startul simbolic al meciului a fost dat de fostul mare rugbyst al Farului Constanța și al echipei naționale Adrian Pllotschi, în prezent antrenor la LPS Nicolae Rotaru Constanța.

În celelalte partide ale etapei s-au înregistrat rezultatele: CS Năvodari - RCM Galați 59-8, Gloria Buzău - RC Bârlad 74-12 și Bucovina Suceava - CS U AV Arad 22-31.

Clasament:  1. Buzău – 54p, 2. Năvodari – 48p, 3. Tomitanii – 44p (un meci în minus), 4. Bârlad – 38p (un meci în minus), 5. Petroșani – 29p, 6. Arad – 15p, 7. Galați – 13p, 8. Suceava – 8p.



Sursa foto și video: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii