Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Tomitanii Constanța, eșec în disputa de pe teren propriu cu Universitatea Cluj (Galerie foto+video)

ro

07 Sep, 2019 13:26 2596 Marime text
Echipa de rugby Tomitanii Constanța a pierdut meciul jucat astăzi, pe teren propriu, cu Universitatea Cluj, în etapa a doua a SuperLigii.

Oaspeții s-au impus cu 34-24 (22-10).

Pentru Tomitanii au marcat I. Coman, Pocovnicu, R. Barbu - cate un eseu si Baron - trei transformări și o lovitură de pedeapsă. 

Punctele Universității au venit din cinci eseuri, trei transformări și o lovitură de pedeapsă.

Tomitanii (antrenor, Danny De Villiers) au inceput meciul cu: Burlacu, Barbu, Nasalo, Sola, Coman, Baron, Dumitru, Militaru, Gorcioaia, Sasu, Cabason, Toader, Sobota, Swanepoel si Adrian Ion (cpt.).

Rezerve: Ciocoiu, Neacșu, Chiriac, Macoveanu, Ciorbac, Berbece, Părălește, Pocovnicu.

La meci au asistat si Ciprian Marica, si Tiberiu Curt, finantator, respectiv manager al FC Farul Constanța.

Se pare că lucrurile nu au mers foarte bine astăzi pentru noi. Până la urmă, se vede această schimbare, la nivelul lotului de jucători, al antrenorului, dar, ușor-ușor, lucrurile vor intra în normal. Cu siguranță, toți suntem dezamăgiți după acest joc, însă campionatul este lung. Și anul trecut, am terminat pe locul cinci în sezonul regulat, dovedindu-se apoi că fazele finale sunt cele mai importante. În etapa viitoare, întâlnim în deplasare vicecampioana ediției trecute, Steaua. Vom merge cu gândul de a face o partidă bună. Încercăm să fim la cel mai înalt nivel, cu atât mai mult cu cât disputa va fi televizată, a declarat Cristian Cojocaru, președintele clubului Tomitanii.     

În celelalte partide ale etapei s-au înregistrat rezultatele: CSM Ştiinţa Baia Mare - CSA Steaua 18-15 şi Dinamo Bucureşti - Timişoara Saracens 14-52.

Clasament: 1. Timişoara - 10p, 2. Baia Mare - 9p, 3. Steaua - 6p, 4. Cluj - 5p, 5. Buzău - 0p, 6. Dinamo - 0p, 7. Tomitanii - 0p.

În etapa viitoare, echipa de pe litoral va întâlni în deplasare Steaua, meciul fiind programat sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 10.30. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Constantean 08 Sep, 2019 10:52 Din nou inceput prost...e greu in Super Liga.Tribune dezolante,cu copaci si ierburi crescute in voia lor,chiar nu se putea face putina curatenie inainte de inceperea campionatului???Ce a fost si cum arata si echipa si stadionul de rugby!!!!!