Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment SSC Farul întâlneşte Academica Clinceni la Călăraşi. Antrenorul Ion Barbu are probleme de lot (galerie foto)

ro

16 Aug, 2018 13:20 2976 Marime text
Echipa de fotbal SSC Farul Constanta, nou promovata in Liga a 2-a, sustine sambata meciul din etapa a treia de campionat, intalnind, de la ora 11.00,  Academica Clinceni.

Meciul o are pe SSC Farul gazda si se disputa la Calarasi, echipa constanteana neputand folosi in continuare stadionul Farul.

Intalnirea a fost prefatata astazi de antrenorul SSC Farul Ion Barbu si de jucatorii Doumbia, Ciprian Dombrovoschi si Georgian Păun.

Partida e foarte importanta pentru noi. Intalnim o echipa bine pregatita, care are in lot mai multi tineri de la FCSB. Am lucrat saptamana aceasta sa eliminam greselile pe care le-am comis in partida cu UTA. Ne gandim doar la victorie. Mi se pare penibil ca intr-un oras asa mare precum Constanta sa nu se poata gasi o solutie ca o echipa de Liga a 2-a sa poata juca acasa. Se pare insa ca nu se vrea SSC Farul la Constanta, a declarat Ion Barbu.


Tehnicianul constantean are probleme de lot pentru partida de la Calarasi, neputandu-se baza pe ambii stoperi titulari din meciul trecut, Roumadi si Frâncu, ambii confruntandu-se cu probleme medicale.

Sunt nou la echipă, dar am fost acceptat foarte bine. Mă simt ca acasă la SSC Farul. Vreau să dau totul, meci de meci, pentru echipă, a spus Madikaba Doumbia, un mijlocaș central născut în Franța, la Paris, pe 19 iunie 1993, care a cules aprecieri pentru evoluțiile sale de până acum de la SSC Farul.   

Partida cu Academica se anunță foate grea. Venim după o înfrângere și trebuie să câștigăm. Trebuie să fim mai atenți pe faza defensivă. Încercăm să stăm departe de probleme cu care se confruntă clubul. Faptul că avem carențe de pregătire se poate vedea pe termen lung, însă trebuie să compensăm prin ambiție și dăruire, a punctat Ciprian Dombrovoschi.

Aștept de mult clipa debutului la SSC Farul. În prima etapă am fost suspendat, iar în a doua accidentat.  Sper ca primul meci meci oficial la această echipă să coincidă cu o victorie. Sper ca experiența mea să ajute SSC Farul. E o situație complicată la Constanța, cu două echipe cu numele de Farul și cu multe probleme, dar trebuie să se rezolve totul, a spus și Georgian Păun.   
 

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii