Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment SSC Farul Constanța, victorie dramatică în meciul cu Aerostar Bacău. Georgian Păun, din nou salvator! (galerie foto+video)

ro

20 Apr, 2019 13:23 3806 Marime text
Echipa de fotbal SSC Farul Constanîa a realizat o victorie extrem de importantă în lupta pentru evitarea retrogradării, învingând astăzi la Constanța Aerostar Bacău, scor 2-1,  în etapa a 31-a a Ligii a 2-a.

Victoria a fost una dramatică, SSC Farul înscriind golul victoriei în ultimele secvențe ale partidei, după ce oaspeții au marcat primii, pe finalul primei reprize, iar anterior, în minutul 26, avuseseră și o bară!

Golurile le-au aparținut lui T. Moldovan (52), G. Păun (90+4), respectiv Vraciu (40).

Georgian Păun este la al treilea meci în care se dovedește decisiv, aducandu-i victoria Farului cu golul sau, după disputele cu Chindia Târgoviște si Energeticianul, ambele încheiate cu scorul de 1-0.

În meciul de astăzi, SSC Farul (antrenor, Petre Grigoraș) a jucat cu: Avram (cpt.) - Joao Diogo, Ehmann, Ispas, Neciu - Doumbia (46, G. Păun), Celestino - Fotescu (82 Șandru), T. Moldovan, Miranda - Moise (46 R. Surdu). 

Florin Bratu, principalul lui Aerostar Bacău, a mizat pe: Udeanu - Mihălăchioaie, Mutu, Vișinar, Ciocâlteu (89 Pop) - Vraciu (cpt.) (90+3 S. Ichim), Chirilă, Tăbăcaru, Hora, Carabela - Buhăcianu (80 Adăscăliței). 

Ambele echipe au avut cate un jucator eliminat, pentru cate doua cartonașe galbene, Ispas, de la SSC Farul, în minutul 83, respectiv Tăbăcaru, de la Aerostar, în minutul 72.

În urma victoriei, SSC Farul a urcat în clasament de pe locul 15 pe 13, cu 36 de puncte.

În etapa viitoare, echipa de pe litoral va juca în deplasare cu FC Argeș, partida fiind programată în prima zi de Paște, duminică, 28 aprilie, de la ora 11.00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii