Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Sportivi din țară şi din străinătate participă, la Constanţa, la "Black Sea Judo Cup" (galerie foto-video)

ro

19 May, 2018 12:59 3636 Marime text
140 de sportivi din țară și din străinătate participa, la Constanța, la competiția internațională Under-18 "Black Sea Judo Cup 2018".
 
Întrecerea din Sala Sporturilor, la care evoluează delegațiile României, Moldovei, Ungariei, Serbiei, Bulgariei și Turciei, este organizată de CS Pantheon Constanța (președinte, George Teseleanu), în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și cu Federația Română de Judo.
 
La festivitatea de deschidere de astăzi, la care și-a adus aportul și Fanfara "Muzică Apelor" a SC RAJA SA Constanța, au fost prezenți, printre alții, George Teseleanu, Horia Ţuțuianu, prededintele Consiliului Județean Constanța, senatorul Nicolae Moga, deputatul Radu Babuș și Mariana Solomon, directorul executiv al DJST Constanța.
 
Întrecerea marchează 50 de ani de la înființarea Federației Române de Judo (pe 21 mai 1968), dar și 50 de ani de la prima competiție de judo care a avut loc la Constanța, Cupa Marii Negre. Cu acest prilej au fost invitate la concurs și mai multe persoane importante din istoria judo-ului românesc.
 
"Black Sea Judo Cup" se desfășoară astăzi, iar mâine și poimâine au loc un stagiu de pregătire și sparring.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii