Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment S-au marcat şase goluri în amicalul SSC Farul Constanța - CS Năvodari (galerie foto+video)

ro

07 Feb, 2018 17:39 2850 Marime text
Echipele de fotbal SSC Farul Constanța (locul 2 în seria secundă a Ligii a 3-a) și CS Năvodari (locul 3 în Liga a 4-a) s-au întâlnit astăzi, pe stadionul Farul din Constanța, cu ocazia unui meci amical.
 
S-a impus SSC Farul, cu 5-1 (2-0), golurile fiind marcate de Cl. Dragu (30, 40), Cârstocea (61), Kwadwo (68) și V. Şicu (69), respectiv Zugravu (82).
 
SSC Farul (antrenori, Petre Grigoraş, Marian Dinu, Ion Barbu și Gică Mina) a început meciul cu: Gurău - Androne, Lamine, Botea, Vântu - Tudorică, Cârstocea - Cocârlă, R. Stănescu, Cl. Dragu - Pătulea.
 
În repriza a două, au evoluat: Cebotari - Juncănaru, Vl. Suciu, Kwadwo, Caragea - Iani, I. Florea - Cl. Dragu, Cârstocea, V. Şicu - Zamfir.
 
Echipa de start a CS Năvodari (antrenori, Constantin Fundă și Florin Adam) a fost: David - E. Năstase, Blăniță, Romaşcanu - Anton, I. Gheorghe, Zugravu, Meleandră - Cazan, Butoi, Mazilu.
 
Au mai jucat Lipovanu - M. Dumitru, Airinei și L. Munteanu.

Sâmbătă, 10 februarie, de la ora 11.00, pe stadionul Farul, SSC Farul va disputa un nou meci de verificare, cu Delta Dobrogea Tulcea (locul 11 în seria din Liga a 3-a în care joacă și SSC Farul). O altă partidă amicală este cea cu CS Mioveni (locul 9 în Liga a 2-a), programată pe 21 februarie, pe perioada stagiului centralizat de la Curtea de Argeș. 

În afară de amicalul cu SSC Farul, CS Năvodari a mai disputat o partidă de pregătire, cu echipa Under-19 de la ACS Performer Constanța, pe care a câștigat-o cu 2-0 (Zugravu, Cazan). Sâmbătă, formația din Năvodari va întâlni la Ovidiu FC Viitorul Under-19, iar miercurea viitoare va avea ca adversară Performer U-19. Pe 24 februarie, va juca amicalul cu Axiopolis (locul 3 în Liga a 3-a), la Cernavodă. 

Sursa foto/video: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii