Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Rugbyștii de la Tomitanii, înfrângere în meciul cu Dinamo de la Constanța (galerie foto+video)

ro

21 Sep, 2019 12:15 2539 Marime text

Echipa de rugby Tomitanii Constanța a înregistrat astăzi a patra înfrângere din patru meciuri în ediția 2019/2020 a SuperLigii, cedand cu 26-36 (14-21) pe teren propriu în meciul cu Dinamo București.

Pentru gazde au înscris Sobota (două eseuri), Marawa (un eseu) si Baron (două transformari), iar alte șapte puncte au venit în urma unui eseu de penalizare.

Dinamo a punctat din cinci eseuri, patru transformări și o lovitură de pedeapsă.

A fost un meci frumos, s-au marcat iar peste 50 de puncte. Ne bucură când jocul este spectaculos și aducem oameni mulți în tribună. Până la urmă, asta contează. Partida a fost destul de echilibrată, iar pe unele greșeli personale ale noastre Dinamo a marcat punctele care i-au adus victoria. Sperăm ca în partidele următoare să creștem la capitolul omogenitate, iar evoluțiile din teren să ne aducă și puncte, a declarat Cristian Cojocaru.  


Tomitanii (antrenor, Cristian Cojocaru) au inceput meciul cu: Chiriac, Neacșu, Sasu, Toader, Macoveanu, Swanepoel, Ciorbac, Sobota (cpt.), Dumitru, Baron, Coman, Sola, Marawa, Barbu si Burlacu. Rezerve: Ciocoiu, Gorcioaia, Pocriș, Cabason, Don, Mihalache, Părălește si Pocovnicu.

Într-un alt meci jucat astăzi în etapă, Gloria Buzău a învins pe teren propriu U Cluj cu 31-21 (20-16).

Astăzi, se mai joacă CSM Ştiinţa Baia Mare - Timişoara Saracens (ora 17.00, TVR HD).

Miercuri, 25 septembrie, de la ora 10.00, Tomitanii au meci la Constanța cu U Cluj, restanță din Cupa României, iar următorul meci pe care îl dispută în campionat este cel cu Timișoara Saracens, în deplasare, pe 5 octombrie. În cele patru meciuri de până acum din campionat, echipa de pe litoral nu a acumulat niciun punct.   

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii