Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment Rugby. Tomitanii - CS Năvodari, semifinală din Divizia Națională de seniori la rugby, pe stadionul "Mihai Naca" din Constanța (galerie foto+video)

ro

12 May, 2018 17:40 4592 Marime text

Echipele de rugby Tomitanii Constanța și CS Năvodari se întâlnesc astăzi pe stadionul ”Mihai Naca” din Constanța, în semifinala Diviziei Națională de seniori.

Cine câștigă această partidă se califică în finala competiției.

Nou-promovata, Tomitanii Constanța (antrenor, Cristian Cojocaru) a început meciul în formula: Popa, Țală, Fl. Sasu, Zaharia Picincu, Macoveanu, Alexe, Boboc, Jean Don, Cucoş, Sola (cpt.), Burlacu, Afloare, Ştefăroi, I. Coman, Pădureanu. Rezerve: Tutunea, Galanton, Zârnea, Drelciuc, Ciorbac, Mihalache, Părăleşte, Bercu.

Echipa de start a CS Navodari, echipa vicecampioană, pregatită de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase, a fost: Zapan, Barbu, Apetroae, Petreanu (cpt.), Croitoru, Agiacai, Bejan, Niță, Ciubotariu, Gheară, Papaiane, Ignea, Agapie, Ştiopei, Barbu. Rezerve: Crețu, Strat, Chiriac, Ogea, Perju, Trandafir, Puişoru, Braşovianu.

Startul simbolic al meciului a fost dat de Gheorghe Varga, fost mare rugbyst al Farului Constanta și al echipei naționale.

UPDATE: 

La pauza, Tomitanii conduc cu scorul de 17-3. Au punctat Afloare (doua eseuri si o transformare) si Sola (un eseu), respectiv Ignea (o lovitura de pedeapsa).

UPDATE:

Semifinala a fost câștigată de Tomitanii, care s-au calificat astfel în finală, unde vor întâlni, pe 19 mai, Gloria Buzău. Scor final, Tomitanii - CS Năvodari 24-17. În repriza a doua, pentru gazde au mai marcat Boboc (eseu) si Burlacu (transformare), in vreme ce năvodărenii au punctat prin Agiacai (eseu), Crețu (eseu) și Trandafir (două transformări). 

CS Năvodari va disputa finala mică a DNS, în care va întâlni RC Bârlad, formaţie care a fost învinsă în cealaltă semifinală de Gloria Buzău cu 41-10.

Sursa foto și video: ZIUA de Constanța   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii