Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a luat startul în Crosul Mării Negre, de la Constanța (galerie foto+video)

ro

29 Oct, 2017 11:35 3518 Marime text
În jur de 600 de alergători, de toate vârstele, au luat startul, astăzi, la Constanţa, la ediţia a doua a Crosului Mării Negre, întrecere care a avut loc pe plaja Modern.

Printre participanţi s-au numărat primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, dar şi Adrian Bâlbă, directorul Complexului Muzeal de Ştiinte ale Naturii Constanţa, sau Aidun Curt-Mola, fost subprefect al judeţului Constanţa. De asemenea, la eveniment a fost prezent şi directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa, Mariana Solomon. 

Organizat de ONG Mare Nostrum, crosul face parte dintre activităţile care se desfăşoară anual cu ocazia Zilei Internaţionale a Mării Negre.

Noi, constănţenii, datorăm mult mării. Constanţa este un oraş născut din mare, are un trecut datorită mării. Cred că poate avea un viitor doar prin responsabilitatea oamenilor cu privire la această îndatorire a noastră faţă de mare. Tocmai de aceea mă bucur că, astăzi, tocmai în cinstea evenimentului Ziua Internaţională a Mării Negre, la cea de-a 21-a aniversare oficială a Mării Negre, ONG Mare Nostrum s-a gândit să ne aducă la malul mării şi să sărbătorim prin mişcare. Dincolo de ceea ce ne desparte, trebuie să ne uităm la ceea ce ne uneşte. Viitorul cred că este punctul comun al acestei acţiuni. La mulţi ani, Marea Neagră, la mulţi ani, Constanţa, la Mulţi ani, Dobrogea!, a spus Decebal Făgădău. 

Alergătorii au parcurs, in funcţie de opţiune, două distanţe: una scurtă, de doi kilometri, şi una lungă, de şapte kilometri.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii