Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:45 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Nou promovata Tomitanii Constanța, meci mare, cu punct câștigat, contra campioanei Timișoara Saracens! (galerie foto)

ro

04 May, 2019 14:36 3453 Marime text
Echipa de rugby Tomitanii Constanța, nou promovată în SuperLiga (eșalonul de elită al rugby-ului românesc), a reușit un meci mare, astăzi, pe teren propriu, contra campioanei ultimelor trei ediții de campionat, Timișoara Saracens.

Întâlnirea a contat pentru penultima etapă a sezonului regulat, iar oaspeții s-au impus greu, la limita, scor 26-25 (14-3)!

În ciuda problemelor de lot cu care s-au confruntat, Tomitanii au jucat foarte bine și au obținut un punct din această partidă.

„Pentru noi e ca o victorie. Am fost la un punct de egal și la două puncte de un succes istoric”, a declarat Cristian Cojocaru, președintele clubului Tomitanii.

Pentru gazde au înscris Tweddle (două eseuri), Bercu (un eseu), Pocovnicu (o lovitură de pedeapsa și două transformări) și Burlacu (o lovitură de pedeapsa). 

Campioana României a punctat din patru eseuri și trei transformări.

Cosmin Rațiu si Cătălin Nicolae, antrenorii echipei constantene,  au început meciul cu: Neacșu, Tsverava, Chumashvili, Cabason, Toader, Swanepoel, Paatashvili, Tweddle, Mihalache, Burlacu, Părălește, Chibuwe, Sola, Bercu si Pocovnicu.

Rezerve: Petucher, Militaru, Roșu, Baraulea, Hess, Dumitru, Homiuc, Coman.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii