Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Învinsă la Constanța de Universitatea Cluj, Tomitanii va juca pentru locurile 7-8 în SuperLigă (galerie foto+video)

ro

18 May, 2019 13:40 2276 Marime text
Stadionul Mihai Naca din Constanta a găzduit astăzi meciul de rugby Tomitanii Constanța - Universitatea Cluj, semifinală în turneul play-out al SuperLigii.

Clasată pe locul 5 la finele sezonului regulat, echipa Tomitanii spera la o nouă victorie, pentru a juca apoi meciul pentru pozițiile 5-6, dar a cedat cu 22-40 (17-16) în fața formației care a încheiat pe poziția a opta, ultima, sezonul regulat.

Gazdele au avut meciul în mâna, conducând cu 14-3 în prima repriză si cu 22-16 la debutul părții secunde. De la acest scor însă, clujenii au înscris numai ei până la final, 24 de puncte, câștigând partida.

Pentru gazde au punctat Bercu (eseu), Nasalo (eseu), Gorcioaia (eseu) și Baron (două transformări și o lovitură de pedeapsa).

Echipa clujeană a punctat din patru eseuri, patru transformări, trei lovituri de pedeapsă si un drop-gol.

Tomitanii (antrenori, Cosmin Rațiu si Cătălin Nicolae) a început meciul cu: Militaru, Paatashvili, Petucher, Hess, Toader, Swanepoel, Ciorbac, Tweddle, Dumitru, Baron, Coman, Chibuwe, Nasalo, Bercu si Buffard. Rezerve: Gorcioaia, Roșu, Baraulea, Cabason, Sârbu, Mihalache, Pocovnicu, Părălește.

În urma eșecului, Tomitanii vor juca, duminică viitoare, la București, pentru locurile 7-8 în campionat, împotriva formației Gloria Buzău, care, în cealaltă semifinală din play-out, a pierdut pe teren propriu cu Dinamo București, scor 11-16. 

Așadar, în meciul pentru locurile 5-6 se vor întâlni Dinamo și U Cluj, care, la finele sezonului regulat, se clasaseră pe ultimele două locuri din clasament!

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii