Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Gala OSS Fighters 4, de la Mamaia, gata de start. Luptători și membri ai echipei filmului "Back2Back", în prim plan (galerie foto)

ro

20 Aug, 2019 14:30 3319 Marime text
Gala de sporturi de contact OSS Fighters 4, care se va desfășura pe 22 august, în piateta Cazino din Mamaia, a fost prefațată astăzi, într-o conferință de presă.

Pe lângă organizatori si sportivi care vor participa la gala, la întâlnirea cu ziaristii, de la Mamaia, au fost prezenți și membri ai echipei filmului "Back2Back", actori români și străini care vor apărea în producție.

Filmul va conține și scene din cadrul galei de joi! Printre cei care vor juca în "Back2Back" se numără și luptători celebri precum Ionuț Iftimoaie, Sandu Lungu sau constanteanul Alex Filip.

Totodată, din echipa care produce filmul face parte și Florin Piersic junior. La întâlnirea de azi a fost prezent din partea echipei "Back2Back", si Alain Depardieu, fratele actorului Gerard Depardieu.

"Oamenii minunati care susțin gala OSS Fighters duc mai departe povestea Superkombat. Evenimentul de pe 22 august e unul unic în lumea sportivă și a cinematografiei. Gala va fi transmisă la nivel global", a declarat Eduard Irimia, președintele Superkombat si producator al fimului "Back2Back".

Cel mai mare show sportiv al anului, gala OSS Fighters 4 este pusă în scenă de One Star Security (Marius Gheorghe), restaurant Don Corleone Mamaia (Lucian Tudose), Militari Rezervelor (Florin Stănică); partener - Superkombat (Eduard Irimia); co-producer - Asociaţia Tomis Antidrog Constanţa (George Drăgan); sponsor - VMG Plast Recycling; sponsor principal - Gets Bet.   

OSS Fighters este un concept inovativ dedicat sporturilor de contact, care îmbină sportul cu spectacolul şi oferă publicului din întreaga ţară lupte pe reguli de K1 între cei mai buni sportivi din România şi din străinătate.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii