Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment FC Farul, egal cu Petrolul Ploiești la Constanța (galerie foto)

ro

26 Aug, 2019 20:55 1996 Marime text
FC Farul Constanta și Petrolul Ploiești au încheiat la egalitate, 0-0, meciul jucat astăzi pe litoral, în etapa a patra a Ligii a 2-a.

În prima repriză, Petrolul a presat si a avut si cateva ocazii, dar după pauza FC Farul a echilibrat vizibil meciul.

Cum niciuna dintre ocazii nu a fost fructificată, partida, una în ansamblu disputata, s-a încheiat cu o remiza albă, rezultat apreciat drept echitabil de ambii antrenori, Ianis Zicu (Farul), respectiv Flavius Stoican (Petrolul).

Gazdele au jucat cu: Muțiu - Nicola, Cană, Lică, Carabela - Antoche, Greu, Cruceru (85 Doumbia) - Al. Stoica (63 Hordouan), I. Stoica, B. Kanda.

Petrolul a folosit jucatorii: Lungu - Bărboianu, Sîrghi, Walace, Țicu - Marinescu (69 Cioinac),  Meza-Colli (63 Kassa), Mihăescu, Zaharia - Bratu (88 Constantinescu), Arnăutu.

În minutul 89, Cruceru, de la Farul, a primit al doilea cartonaș galben si implicit pe cel rosu, deși el fusese schimbate patru minute și nu mai era pe teren! Ianis Zicu a spus că pentru acest gest al sau (Cruceru nefiind la primul rosu din acest campionat), jucătorul va fi amendat.

În clasament, FC Farul se află pe locul 13, cu cinci puncte, după o victorie, două egaluri și un eșec în patru partide, golaveraj 2-2.

În etapa viitoare, echipa de pe litoral întâlnește în deplasare echipa de pe locul doi, cu 12 puncte, Turris-Oltul Turnu Măgurele, duminică, 1 septembrie, de la ora 18.00, iar până atunci, joi, 29 august, de la ora 20.00, se duelează cu echipa de Liga a 4-a Victoria Cumpăna (pe terenul acesteia, în Cupa României).  

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii