Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Constanța. Invitați speciali la festivitatea de deschidere a "Cupei Litoralului" la tenis (Galerie foto)

ro

07 Sep, 2019 10:45 1975 Marime text
Ediția a 50-a a "Cupei Litoralului", cea mai veche întrecere de tenis de camp pentru juniori din țară, debutează astăzi, la Constanța, pe terenurile bazei Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru".

Campionul Horia Tecău, fost elev al LPS si fost câștigător al competiției în 1996, nu a reușit să ajungă la festivitatea de deschidere, dar Andrei Szemerjai, directorul liceului, a avut lângă el alți invitați speciali, dintre care nu au lipsit constanteanul George Cosac (vicepreședinte al Federației Române de Tenis, comandant al CS Dinamo Bucuresti, fost tenisman lansat de LPS), Stere Halep (tatăl Simonei Halep), Ilie Floroiu (consilier pe probleme de sport al primarului Constantei, Decebal Făgădău) sau Mariana Solomon, director executiv al DJST Constanta.

George Cosac a oferit patru trofee speciale, pentru Andrei Szemerjai, Decebal Făgădău si antrenorii Radu Popescu si Ioan Macoveiciuc.

Competiție de dublu (atât la fete, cât și la baieti), "Cupa Litoralului" se desfășoară la categoriile de vârstă 10, 12, 14 si 16 ani, în intervalul 7-11 septembrie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii