Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare de Alegeri a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa!

ro

11 Jul, 2018 00:00 1954 Marime text
Sala mică a Casei de Cultură din Constanţa va găzdui sâmbătă, 14 iulie, de la ora 11.00, Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa.
Ordinea de zi este următoarea: 1. apelul participanţilor; 2. constituirea cvorumului; 3. cuvântul preşedintelui; 4. alegerea a trei membri pentru întocmirea procesului-verbal; 5. alegerea comisiei de numărare şi validare a voturilor, compusă din trei membri; 6. alegerea preşedintelui AJF Constanţa pentru următorii patru ani; 7. alegerea membrilor Comitetului Executiv, pe secţiuni; 8. alegerea vicepreşedinţilor; 9. emiterea şi aprobarea hotărârilor Adunării Generale Extraordinare.
 
Delegaţii cluburilor şi ai asociaţiilor sportive participante la eveniment trebuie să fie prezenţi, cu delegaţie emisă de structura sportivă respectivă, la ora 10.30, pentru primirea de materiale şi efectuarea prezenţei.
Pentru funcţia de şef al AJF Constanţa s-a înscris o singură persoană, preşedintele în exerciţiu, Lucian Cârjă, care conduce forul fotbalistic local din 2014. Pentru funcţiile de vicepreşedinţi şi-au depus dosarele Florin Zisu (de la Sparta Techirghiol) - ca reprezentant al Ligii a 4-a, Constantin Stamate (Academia de Fotbal Gheorghe Hagi) şi Bogdan Chiriţă (Academia Farul Constanţa) - ambii, ca reprezentanţi ai sectorului de copii şi juniori. Pentru funcţia de membri în Comitetul Executiv s-au înscris în cursă Nicolae Radu (Gloria Băneasa) - reprezentant Liga a 4-a, Adem Sali (AS Pelinu) - reprezentant Liga a 5-a, George Nache (Pescăruşul Gârliciu) - reprezentant Liga a 6-a şi Gelu Dimaca (Luceafărul 2013 Constanţa) - reprezentant copii şi juniori. Comisia de validare a candidaturilor a validat în unanimitate cele opt dosare depuse.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii