Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:50 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ianis Hagi şi Tudor Băluţă, de la FC Viitorul, în lot România debutează sâmbătă în preliminariile Euro 2020. Meci cu Suedia! (galerie foto)

ro

23 Mar, 2019 00:00 1886 Marime text
Echipa naţională de fotbal a României debutează sâmbătă, 23 martie, în campania de calificare la Campionatul European din 2020.
 
În grupa F a preliminariilor, tricolorii întâlnesc în deplasare Suedia, de la ora 19.00, partida fiind transmisă în direct de Pro TV. În lotul tricolor se află şi doi tineri jucători de la FC Viitorul, mijlocaşii Ianis Hagi şi Tudor Băluţă. Marţi, 26 martie, România susţine al doilea meci din preliminarii, la Cluj, cu Insulele Feroe, de la ora 21.45. Sâmbătă, în grupa României se mai joacă partidele Malta - Insulele Feroe şi Spania - Norvegia.
 

Fotbal - FC Viitorul, meci amical

 
Tot sâmbătă, FC Viitorul va disputa un meci de pregătire, întâlnind, de la ora 11.00, pe stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi, de la Ovidiu, pe Zimbru Chişinău, formaţie care a încheiat pe locul cinci ultima ediţie de campionat din Republica Moldova. Pentru FC Viitorul, nu vor putea evolua în acest meci, pe lângă Ianis Hagi şi Tudor Băluţă, Virgil Ghiţă, Andrei Ciobanu, Carlo Casap, Radu Boboc şi Denis Drăguş - toţi convocaţi la reprezentativa Under-21, Marius Leca - aflat cu lotul U-19 în Rusia, unde se desfăşoară Turul de Elită pentru calificarea la Campionatul European U-19, dar nici juniorii Alexi Pitu, Louis Munteanu, Constantin Grameni, Alexandru Crivac şi Darius Grosu - aflaţi la lotul naţional U-17, care participă la Turul de Elită din Turcia, pentru calificarea la CE U-17.
 

Baschet - Phoenix Ştiinţa Constanţa întâlneşte FCC ICIM Arad

 
Formaţia feminină de baschet Phoenix Ştiinţa Constanţa dispută sâmbătă, 23 martie, meciul din etapa a 14-a a Grupei Roşii din Liga Naţională, duelându-se, în deplasare, de la ora 17.00, cu FCC ICIM Arad (locul 5, cu 15 puncte). Echipa de pe litoral ocupă poziţia a şasea, cu 13 puncte. „Sâmbătă, la Arad, punem punct fazei a doua a ediţiei din acest an a Ligii Naţionale la baschet feminin, una care ne-a adus numai satisfacţii. Cum ierarhia în clasament s-a stabilit încă din runda precedentă şi nu mai poate suferi modificări, confruntarea cu FCC ICIM Arad, programată de la ora 17 în Sala Sporturilor Universitatea «Aurel Vlaicu» din Arad, nu este decât una de palmares. Un palmares pe care noi ni-l dorim cât mai bogat în succese, astfel că mergem numai cu gândul la victorie, pentru a dubla rezultatul din Sala Sporturilor din Constanţa. După zece ani de muncă asiduă, încredere şi multă determinare acum culegem rezultatele. Și cum victoriile aduc victorii, calificarea în play-off-ul Ligii Naţionale la baschet feminin este doar continuarea firească a unui proiect despre care noi credem că este unul câştigător“, se arată pe pagina de Facebook a Phoenix Ştiinţa.
 

Handbal - HC Dobrogea Sud II joacă la Constanţa

 
În etapa a 23-a a Diviziei A de handbal masculin, seria B, HC Dobrogea Sud II (locul 2, cu 46 de puncte) joacă pe teren propriu, în Sala Sporturilor din Constanţa, sâmbătă, 23 martie, de la ora 13.00, cu CSM Alexandria (locul întâi, cu 49 de puncte). În aceeaşi zi, CS Medgidia (locul 3, cu 38 de puncte) întâlneşte în deplasare, de la ora 11.30, CSU Târgovişte (locul 7, ultimul, cu 3 puncte).
 

Fotbal - Axiopolis Cernavodă, duel cu CSM Olteniţa

 
În Liga a 3-a de fotbal, seria secundă, sâmbătă, 23 martie, dintre cele două reprezentante ale judeţului Constanţa în competiţie joacă doar Axiopolis Cernavodă (locul 12, cu 16 puncte), care întâlneşte, de la ora 15.00, în etapa a 19-a, în propriul fief (stradionul „Trust“ din Cernavodă), CSM Olteniţa (locul 14, cu 16 puncte). Aflată pe poziţia a 13-a, cu 16 puncte, CS Medgidia are rundă liberă sâmbătă, adversarul pe care ar fi trebuit să-l întâlnească în deplasare, CSO Bragadiru, retrăgându-se din campionat.
 
Sursa foto: Facebook (Echipa naţională de fotbal a României)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii