Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Ianis Hagi, depistat pozitiv cu COVID-19!

ro

07 Sep, 2021 17:53 2798 Marime text
  • ​ Tricolorul a intrat imediat în izolare.
  • Până azi, cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, Ianis efectuase 5 teste COVID, toate cu rezultat negativ.
Astăzi, în jurul prânzului, Ianis Hagi a acuzat ușoare dureri de cap în cantonamentul naționalei de la Skopje. A efectuat un test rapid sub coordonarea staff-ului medical al naționalei iar rezultatul este pozitiv.

Tricolorul a intrat imediat în izolare. Până azi, cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, Ianis efectuase 5 teste COVID, toate cu rezultat negativ.

Fără a prezenta simptome, colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu au efectuat și ei testare rapidă. Rezultatul este negativ pentru toți trei, scrie frf.ro. 

Cu toate acestea, cei trei nu vor putea participa la antrenamentul oficial din această seară, potrivit normelor din Macedonia de Nord fiind necesar într-o astfel de situație un rezultat negativ la o testare PCR.

Astfel, ei au efectuat și o testare PCR, rezultatul urmând să sosească până la ora jocului.

UPDATE:

Federaţia Română de Fotbal a anunţat în această seară că, în cazul lui Ianis Hagi, rezultatul testului PCR efectuat ulterior confirmă situația.

În aceste condiții, Ianis nu va fi disponibil pentru meciul de mâine și rămâne în izolare. Hagi a avut rezultate negative la toate cele 5 testări programate până azi la această acțiune a naționalei, se arată pe site-ul oficial al FRF.


În ce-i priveşte pe colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu, aceştia au intrat de la prânz în izolare deși la testarea rapidă rezultatele lor au fost negative. Au ratat și antrenamentul oficial din această seară.

Au efectuat testul PCR potrivit normelor din Macedonia de Nord și, în cazul tuturor, rezultatele negative s-au confirmat. Astfel, cei trei sunt disponibili pentru mâine, menţionează FRF.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii