Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

I-a dat gol lui Dinamo în Liga 1 Valentin Munteanu, achiziţionat de FC Farul. A venit şi Răzvan Negrilă (video)

ro

16 Feb, 2016 00:00 5694 Marime text


Stadionul „Farul“ va găzdui, astăzi, de la ora 14.30, meciul amical dintre FC Farul şi echipa bulgară Lokomotiv Gorna Oriahoviţa, care ocupă locul trei în liga a doua din ţara vecină.
Până acum, „marinarii“ au mai disputat un singur amical (1-2 cu formaţia de liga a treia Metalosport Galaţi) şi patru confruntări - test cu echipe de juniori, toate castigate detaşat (două cu FC Farul Under-19 şi două cu ACS Performer Constanţa Under-17). În această săptămână, FC Farul va mai susţine două partide amicale, joi, la Constanţa, de la ora 13.00, cu Delta Dobrogea Tulcea (locul doi în Liga a 3-a, seria întâi), şi sâmbătă, în deplasare, de la ora 11.00, cu Dunărea Călăraşi (liderul seriei din care face parte Farul în Liga a 2-a), confruntare care va fi ultima înaintea debutului „marinarilor“ în campionat în 2016, pe terenul Daciei Unirea Brăila, pe 27 februarie.

A jucat ultima dată la FC Caransebeş

În partida de astăzi cu bulgarii, la Farul vor evolua şi doi jucători noi, portarul Răzvan Negrilă (19 ani, 1,93 m) şi mijlocaşul dreapta Valentin Munteanu (26 de ani, foto). Internaţional de juniori, Negrilă a jucat ultima dată la FC Caransebeş, dar aparţine de Pandurii Tg. Jiu, iar în această iarnă a fost în cantonament în Serbia cu Pandurii II. Valentin Munteanu vine tot de la Pandurii, cu care a jucat în Liga 1 în 2015, înscriind golul gorjenilor în eşecul cu 1-2 din fieful lui Dinamo. În afară de Pandurii, Munteanu a mai jucat la Dunărea Galaţi, Poiana Câmpina şi Academica Piteşti, iar înainte de Pandurii a fost în curtea lui Dinamo, dar transferul nu s-a materializat. Munteanu i-a dat gol lui Dinamo şi pe când juca la Poiana Câmpina, într-o partidă de Cupa României din 2014 şi câştigată de „câinii roşii“ cu 5-2. Potrivit preşedintelui executiv al FC Farul, Auraş Braşoveanu, „marinarii“ au căzut de acord atât cu jucătorul, cât şi cu clubul său, astfel că Munteanu va juca la Constanţa până în vară.

Care e situaţia lui Cristocea

„Din punctul meu de vedere, va rămâne şi Negrilă, întrucât avem nevoie de portari“, a spus Auraş Braşoveanu.


Acesta a oferit amănunte şi pe marginea situaţiei lui Vasilică Cristocea, care nu a mai venit la echipă.

„Vasilică a avut şi anumite probleme familiale. El spune că nu a fost contactat, că nimeni nu a discutat cu el, ceea ce nu este aşa. E adevărat însă că nu a reuşit să se întâlnească cu Giani Nedelcu şi a spus că atâta timp cât nu are o întrevedere cu acesta, să cadă la înţelegere, nu mai vine la antrenament. Însă lipsa pregătirii îi dăunează în primul rând lui, dacă vrea să continue fotbalul“, a arătat Auraş Braşoveanu.






Sursa foto: panduriics.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii