Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

I-a dat gol lui Arsenal Londra Astăzi, e ziua de naştere a lui Dorel Zaharia, atacant la SSC Farul Constanţa

ro

21 Feb, 2017 12:58 5336 Marime text
Fotbalistul Dorel Zaharia, atacant la liderul Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, Suporter Spirit Cluib Farul Constanţa, îşi serbează astăzi ziua de naştere, jucătorul ajungând la vârsta de 39 de ani.

„Suporter Spirit Club Farul Constanţa transmite un sincer La mulţi ani!, multǎ sǎnǎtate şi cât mai multe satisfacţii în plan sportiv, lui Dorel Zaharia (39 de ani), component de bazǎ al echipei suporterilor constǎnţeni. 

Nǎscut la 21.02.1978, la Constanţa, Dorel Zaharia a evoluat de-a lungul carierei sale la toate echipele de tradiţie din judeţ (Farul, Callatis, Portul, Midia), dar şi la Steaua Bucureşti sau FC Braşov. Chiar dacǎ au trecut mulţi ani de când marca în poarta celor de la Arsenal (2007), Dorel Zaharia şi-a pǎstrat eficienţa în faţa porţii, contribuind decisiv la mai multe dintre victoriile echipei din 2016. 

Responsabilitatea readucerii Farului în primul eşalon al fotbalului românesc este foarte mare, dar împreunǎ cu oameni devotaţi, cu seriozitate şi experienţǎ, suntem siguri cǎ vom realiza acest obiectiv. Ne dorim ca Dorel Zaharia, dar şi alţi coechipieri de-ai sǎi sǎ-şi continue activitatea în cadrul proiectului Suporter Spirit Club Farul, chiar şi dupǎ ce vor fi agǎţat ghetele în cui. Împreunǎ ducem mai departe spiritul farist!“, este mesajul postat pe pagina de Facebook a SSC Farul. 

Sursa foto: Facebook (SSC Farul Constanţa)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii