Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotărâre a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor FC Viitorul SA

ro

19 Jun, 2019 00:00 2658 Marime text
Membrii Adunării Generale Extraordinare a societăţii FC Viitorul SA, Gică Hagi (care deţine 149.850 de acţiuni, reprezentând 99,90 la sută din capitalul subscris şi 99,9 la sută din participarea la beneficii şi pierderi) şi Zoltan Iaşko (ce deţine 150 de acţiuni, reprezentând 0,10 la sută din capitalul subscris şi 0,10 la sută din participarea la beneficii şi pierderi) au adoptat în unanimitate o hotărâre.
 
La articolul 1, s-a completat obiectul de activitate al societăţii, atât pentru desfăşurarea activităţilor de marketing şi vânzarea de produse în afara punctului de lucru al societăţii, cât şi pentru vânzarea de produse prin internet. Drept urmare, s-a completat articolul 6 din actul constitutiv al societăţii, în sensul că, la activităţile secundare, s-au adăugat şi: comerţ cu amănuntul al textilelor, îmbrăcămintei şi încălţămintei, efectuat prin standuri, chioşcuri şi pieţe; comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comerţ sau prin internet; comerţ cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioşcurilor şi pieţelor.
 
În urma adoptării hotărârii AGA, activităţile secundare sunt:
- activităţi ale bazelor sportive;
- comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzarea predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun;
- comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzarea predominantă de produse nealimentare;
- alte transporturi de călători n.c.a;
- comerţ cu amănuntul al textilelor, îmbrăcămintei şi încălţămintei, efectuat prin standuri, chioşcuri şi pieţe;
- comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comerţ sau prin Internet:
- comerţ cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioşcurilor şi pieţelor.
 
La articolul 2, s-a prelungit durata valabilităţii sediului societăţii din Constanţa, pentru o perioadă de un an, de la 1 iulie 2019 până la 30 iunie 2020. La articolul 3, s-a înfiinţat un punct de lucru birou, în Constanţa. FC Viitorul SA are deschise următoarele puncte de lucru, unde desfăşoară zilnic activitate, conform obiectului său principal şi secundar: unul la stadionul de fotbal din oraşul Ovidiu; unul la baza sportivă a societăţii FC Viitorul SA (în oraşul Ovidiu); unul (spaţiu administrativ) în Constanţa; unul (birou de lucru) la Bucureşti; unul (birou) în Constanţa.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii