Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer la prima victorie din acest an. Participă la turneul ATP de la Rotterdam

ro

13 Feb, 2019 19:09 1423 Marime text
Perechea alcătuită din tenismanul român Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer a obţinut prima sa victorie din acest an, 6-3, 6-4 cu cuplul Nikoloz Basilaşvili (Georgia)/Matthew Ebden (Australia), miercuri, în prima rundă a probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Rotterdam, dotat cu premii totale de 1.961.160 euro, conform Agerpres.ro. 

Tecău a pierdut toate cele patru meciuri anterioare din 2019, trei alături de Rojer şi unul alături de Marius Copil, în timp ce batavul, pe lângă cele trei eşecuri alături de român a reuşit un succes în Cupa Davis, alături de Robin Haase.

Tecău şi Rojer, campioni la Rotterdam în 2015, au obţinut victoria în doar 63 de minute, în care nu şi-au pierdut serviciul niciodată, salvând şase mingi de break. Iniţial, cuplul româno-olandez trebuia să înfrunte perechea rusă Karen Hacianov/Daniil Medvedev, dar aceasta s-a retras din cauza problemelor medicale ale lui Hacianov.

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer şi-au asigurat un cec de 16.030 euro şi 90 de puncte ATP la dublu, iar următorii adversari vor fi olandezul Wesley Koolhof şi austriacul Jurgen Melzer.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii