Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, calificaţi la Turneul Campionilor

ro

13 Oct, 2017 00:00 1637 Marime text
Jucătorul constănţean de tenis Horia Tecău şi partenerul său de la dublu, olandezul Jean-Julien Rojer, şi-au asigurat prezenţa la Turneul Campionilor, de la Londra, după ce s-au calificat în sferturile de finală ale turneului de la Shanghai. 
 
Turneul Campionilor se va desfăşura în intervalul 12 - 19 noiembrie şi reuneşte cele mai bune opt perechi ale sezonului 2017. Tecău şi Rojer sunt la a treia participare în această formulă, în 2015 ei câştigând trofeul, după ce au dispus în finală de cuplul Rohan Bopanna (India) / Florin Mergea (România). La finele acelei stagiuni, perechea româno-olandeză s-a clasat pe locul întâi în clasamentul mondial. Alături de alţi parteneri, Tecău şi Rojer au mai evoluat la încă o ediţie a Turneului Campionilor, astfel că, luna viitoare, fiecare va bifa a cincea ediţie.
 
În acest sezon, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au triumfat la patru turnee ATP, cel de Mare Şlem de la US Open, plus Dubai, Geneva şi Winston-Salem Open. Tecău şi Rojer sunt a treia pereche care se califică la ediţia 2017 a Turneului Campionilor, după Lukasz Kubot (Polonia) / Marcelo Melo (Brazilia) şi Henri Kontinen (Finlanda) / John Peers (Australia), campionii en-titre.
 
Sursa foto: Facebook (Cosmin Hodor) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii