Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Horia Tecău şi Florin Mergea joacă împreună la Washington

ro

21 Jul, 2016 00:00 1657 Marime text


Jucătorul constănţean de tenis Horia Tecău se pregăteşte pentru Jocurile Olimpice de la Rio, unde va face pereche la dublu masculin cu Florin Mergea. Cei doi fac pereche la turneul de la Washington, unde sunt favoriţii numărul trei, iar în primul meci se duelează cu americanii Denis Kudla şi Francis Tiafoe, beneficiari ai unui wild-card. Horia Tecău a ieşit din primii zece în ierarhia mondială la dublu, ocupând acum poziţia a 11-a, iar rezultatele de la Washington l-ar putea readuce în top zece.  

Simona Halep în schimb a urcat în clasamentul sezonului 2016, pe baza căruia se stabilesc jucătoarele care vor participa, la finele anului, la Turneul Campioanelor de la Singapore. Graţie succesului de la BRD Bucharest Open, constănţeanca a urcat de pe opt pe şase.

UPDATE: Tecău şi Mergea s-au calificat în sferturile de finală, după ce i-au învins pe Denis Kudla şi Frances Tiafoe, asigurându-şi astfel un cec de 13.020 dolari. În sferturi,românii vor juca împotriva perechii Oliver Marach (Austria) / Fabrice Martin (Franța).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii