Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horia Tecău s-a calificat în semifinale la Basel

ro

24 Oct, 2019 18:34 1368 Marime text

Horia Tecău
şi olandezul Jean-Julien Rojer s-au calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Basel, dotat cu premii totale de 2.082.655 euro, graţie victoriei cu 7-6 (7), 7-5 contra britanicilor Jamie Murray şi Neal Skupski, potrivit romaniatv.net. 

Haria tecău şi Jean-Julien Rojer, favoriţii numărul patru, s-au impus într-o oră şi 44 de minute, reuşind 6 aşi. Tecău şi partenerul său nu le-au oferit nicio şansă de break adversarilor în acest meci.

Pentru Tecău şi Rojer aceasta este a treia semifinală de la Basel, după cele din 2015 şi 2016.

Tecău şi Rojer, care sunt în cursă pentru calificarea la Turneul Campionilor, şi-au asigurat un cec de 33.180 de euro şi 180 de puncte ATP la dublu. În penultimul act, cuplul româno-olandez va juca împotriva învingătorilor din meciul Ivan Dodig (Croaţia)/Filip Polasek (Slovacia) - Raven Klaasen (Africa de Sud)/Michael Venus (Noua Zeelandă/N.2).

La Turneul Campionilor sunt calificare doar două perechi, celelalte şase locuri fiind încă disputate de nouă cupluri. Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer se află pe locul 4 pe această listă de 9, cu şanse mari de a se califica la competiţia de la Londra.

Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii