Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horia Tecău înfruntă Suedia în Cupa Davis Simona Halep revine în competiţie la turneul de la Wuhan

ro

04 Sep, 2014 00:00 2009 Marime text
După evoluţia de la turneul de Mare Şlem US Open, unde a fost învinsă în turul trei, jucătoarea constănţeană de tenis Simona Halep nu va mai participa la niciun concurs până la întrecerea de la Wuhan (China), aflată la debut.

Turneul, care oferă premii totale de 2,4 milioane de dolari, va debuta pe 22 septembrie. Pe lângă Halep, a doua jucătoare a lumii, şi-au anunţat participarea şi celelalte două jucătoare de pe podiumul mondial, liderul Serena Williams (SUA) şi chinezoaica Na Li (sportiva de pe locul 3), originară chiar din Wuhan şi care se întoarce în circuitul WTA după o accidentare. În acest moment, Simona Halep se odihneşte acasă, la Constanţa, alături de familie.
Ieri, constănţeanul Andrei Pavel, căpitanul-nejucător al echipei României de Cupa Davis, a anunţat lotul tricolor pentru întâlnirea de Cupa Davis dintre România şi Suedia, contând pentru play-off-ul turului întâi din Grupa întâi a Zona Euro-Africană, care va avea loc în perioada 12-14 septembrie, la Arenele BNR din Bucureşti. Din lot fac parte Adrian Ungur, Marius Copil, constănţeanul Horia Tecău şi Florin Mergea. Echipele de Cupa Davis ale României şi Suediei s-au mai întâlnit de două ori până acum, în 1979 și 2009, ambele întâlniri fiind câştigate de nordici. Suedia este deţinătoare a şapte trofee de Cupa Davis.  


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii