Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:06 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HCM pregateste marele derby

ro

05 Mar, 2008 00:00 1062 Marime text
1204666140.jpg

Soldanescu va fi indisponibil in meciul cu lidera la zi a clasamentului Ligii Nationale, accidentandu-se in partida cu HC Odorhei

Dupa ce, in etapa precedenta, ocupantele primelor doua locuri din clasamentul Ligii Nationale, Steaua Bucuresti si HCM Constanta, s-au impus pe teren propriu in fata formatiilor Poli Timisoara si HC Odorhei, cele doua echipe vor da piept, in acest week-end, in meciul care poate decide soarta titlului. Handbal Club Municipal va sustine, la sfarsitul acestei saptamani, meciul care ar putea decide soarta campioanei din acest sezon, cand va intalni, la Chiajna, pe Steaua. In meciul tur, desfasurat la Sala Sporturilor, cele doua formatii au incheiat la egalitate, scor 22-22. Atat Steaua, cat si HCM au bifat succese scontate in fata propriilor suporteri, in etapa precedenta. Daca bucurestenii au dispus, in etapa a XVIII-a, de Poli Timisoara cu scorul de 33-27, constantenilor le-a cazut victima formatia HC Odorhei, in fata careia s-au impus cu scorul de 31-24. Chiar daca diferenta de goluri cu care elevii lui Vasile Stanga si Eden Hairi si-au apropiat victoria este destul de consistenta, HCM a reusit sa scape de emotii abia in cea de-a doua parte a meciului, cand s-a desprins decisiv in invingatoare. O evolutie foarte buna a avut in acest meci noua achizitie din iarna a HCM-ului, bosniacul Bozidar Nadoveza, care a fost cel mai bun marcator al partidei cu 9 goluri, conducerea gruparii constantene punandu-si sperante mari intr-o evolutie la fel de buna si in meciul de duminica.

Soldanescu, inapt pentru meciul cu Steaua

Antrenorul formatiei de pe litoral, Vasile Stanga, a punctat faptul ca jocul mai slab din prima parte a meciului cu Odorhei a fost cauzat si de absentele din formula de baza a pivotului Hejtmanek si a lui Schjolin. In plus, a intervenit si accidentarea lui Soldanescu in prima repriza. "Au contat absentele lui Hejtmanek si Schjolin Voglis, care sunt jucatori de baza ai echipei. De asemenea, Soldanescu s-a accidentat in startul partidei si ne-a dereglat putin sistemul defensiv", a declarat, dupa meciul de duminica, tehnicianul constantenilor, Vasile Stanga. Inainte de acest meci, campioana en-titre are o singura problema de lot, Bogdan Soldanescu accidentandu-se in debutul partidei cu formatia HC Odorhei, avand sanse reduse sa evolueze, duminica, la Chiajna. In cazul unui succes in fata Stelei, constantenii nu au prea mult timp la dispozitie sa savureze succesul, pentru ei urmand un alt test foarte important, cand vor intalni, la Constanta, principala urmaritoare - echipa Stiinta Municipal Bacau. In clasament, Steaua continua sa fie lider cu 31 de puncte, la patru puncte distanta de ocupanta locului secund, Handbal Club Municipal, locul trei fiind ocupat de Stiinta Municipal Bacau, cu 26 de puncte.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii