Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HCM joacă în Final Four-ul Cupei României Handbalistele de la CSU Neptun se duelează la Constanţa cu SCM Craiova

ro

04 Apr, 2015 00:00 1925 Marime text


Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa are meci, astăzi, la Constanţa, în Liga Naţională, în etapa a 25-a (penultima a sezonului regulat).

De la ora 12.00, jucătoarele pregătite de Ion Crăciun şi Florin Cazan întâlnesc în Sala Sporturilor SCM Craiova, iar partida se anunţă una dificilă pentru gazde, în condiţiile în care formaţia din Bănie ocupă locul patru în clasament, cu 46 de puncte. Deoarece se confruntă cu mari probleme financiare, ceea ce a dus, la începutul acestei săptămâni, la boicotarea unui antrenament, în semn de protest, handbalistele constănţene se luptă pentru evitarea retrogradării, aflându-se în ierarhie pe poziţia a 12-a (din 14 echipe), cu 20 de puncte. CSU Neptun Constanţa s-a calificat în schimb în semifinalele Cupei României, competiţie în care deţine statutul de revelaţie.

 HCM Constanţa luptă pentru Cupa României

În acest week-end, campioana României la handbal masculin şi lider actual al clasamentului, HCM Constanţa, joacă, la Baia Mare, în Final Four-ul Cupei României. Astăzi, jucătorii pregătiţi de Zvonko Sundovski evoluează în semifinale, întâlnind, de la ora 11.00 (în direct la Digi Sport 2) Minaur Baia Mare. Tot astăzi, dar de la ora 14.00, în cealaltă semifinală se întâlnesc HC Odorhei şi Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii