Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HCM continua seria victoriilor

ro

06 Oct, 2008 00:00 1029 Marime text
1223236582.jpg

Vicecampioana ramane lider in clasamentul Ligii Nationale, cu 10 puncte, fiind urmata de UCM Resita si Dinamo, cu cate 9 puncte

Handbal Club Municipal s-a impus, sambata, la Baia Mare, in fata formatiei locale, Minaur, scor 22-19, intr-o partida contand pentru etapa a VI-a a Ligii Nationale de handbal masculin. Cu un nou tehnician pe banca, formatia constanteana s-a impus in deplasarea de la Baia Mare, intr-un meci extrem de disputat, marcat pe final si de mai multe eliminari de ambele parti. Gazdele, care veneau dupa trei infrangeri consecutive, au inceput in forta partida, conducand la jumatatea primei reprize cu 7-3. Formatia condusa de pe banca de Zoran Kurtes a revenit apoi in joc, dupa ce a reusit sa inscrie patru goluri consecutive, Timofte egaland scorul in minutul 19, 7-7. Urmeaza o noua perioada mai dificila pentru HCM, baimarenii distantandu-se din nou la trei goluri diferenta, scor 10-7. Pana la finalul primei parti, handbalistii constanteni forteaza si reusesc sa readuca egalitatea pe tabela. Dupa pauza, partida continua in aceeasi nota de echilibru, scorul fiind 13-13 in minutul 37, moment in care doi jucatori de la Minaur sunt eliminati in faze consecutive. Constantenii profita de superioritatea numerica si, cu doi oameni in plus, reusesc sa treaca in avantaj, conducand la doua goluri diferenta - minutul 40, scor 15-13. Tabela ingheata apoi minute bune la scorul de 16-14 pentru HCM. Finalul meciului este marcat de duritati din partea ambelor formatii, arbitrii intalnirii eliminand mai multi jucatori din ambele tabere. Handbalistii constanteni reusesc, insa, sa mentina avantajul, gestionand bine ultimele minute si impunandu-se la final cu scorul de 22-19. Cei mai buni marcatori ai formatiei pregatite de Zoran Kurtes si Eden Hairi in acest meci au fost Ivankovic, cu 7 goluri, Timofte (4) si Toma (3). La HCM au evoluat: Mihai Popescu, Borodi - Pavlovic, Timuszin, Timofte, Soldanescu, Ivankovic, Toma, Adzic, Csepreghi, Daniel Muresan, Hejtmanek si Buricea. Dupa acest succes, formatia constanteana isi consolideaza pozitia de lider in clasamentul Ligii Nationale, cu 10 puncte, fiind urmata indeaproape de UCM Resita si Dinamo, cu cate 9 puncte. Campioana en-titre, Steaua, ocupa abia pozitia a opta, cu 5 puncte, avand insa un meci mai putin disputat.

Medgidia, la a doua infrangere consecutiva

CSM Medgidia nu a reusit sa continue evolutia buna din acest debut de campionat si a pierdut meciul disputat in deplasare, in fata lui Dinamo, scor 30-26 (13-11), formatia bucuresteana obtinand etapa precedenta o victorie importanta chiar pe terenul Stelei. Aceasta partida a insemnat a doua infrangere consecutiva a echipei pregatite de Ion Craciun, CSM coborand in clasament pana pe pozitia a saptea, cu 6 puncte.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii