Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HCM ataca prima victorie pe teren propriu

ro

13 Sep, 2008 00:00 1316 Marime text
1221244469.jpg

In lipsa lui Rudi Stanescu, in poarta formatiei constantene vor evolua Mihai Popescu si noua achizitie din aceasta vara, Gabriel Borodi

Astazi, Handbal Club Municipal va disputa prima partida in fata propriilor suporteri, cand va intalni pe HC Odorhei, intr-un meci contand pentru etapa a doua a Ligii Nationale de handbal. Formatia pregatita de Eden Hairi va primi, astazi, vizita formatiei HC Odorhei, care a debutat si ea cu o victorie in noul sezon invingand nou-promovata Universitatea Transilvania Cluj, cu scorul de 31-25. Formatia harghiteana este una dintre revelatiile editiei trecute de campionat si a ratat pe ultima suta de metri prezenta in editia viitoare a Cupei Challenge, doar pentru ca UCM Resita a refuzat sa se inscrie in Cupa EHF si a ales Cupa Challenge. In noul sezon, formatia constanteana va sustine partidele de pe teren propriu doar in cursul dupa-amiezii. In mod normal, meciurile din Liga Nationala masculina sunt programate de la ora 11.00, insa clubul constantean a facut o cerere catre Federatia Romana de Handbal, in care s-a solicitat ca partidele din week-end, de pe teren propriu, sa se dispute de la ora 18.00. Cererea a fost aprobata de FRH, astfel incat meciul cu Odorhei va incepe la ora 18.00 si va fi arbitrat de iesenii Bogdan Anton si Iulian Cristea. Intrarea generala este 3 lei. Vicecampioana nu va putea conta nici la acest meci pe serviciile portarului Rudi Stanescu, fiind in continuare in perioada de recuperare, dupa ce, la turneul de verificare desfasurat la Varna, de la jumatatea lunii august, i-a recidivat o problema lombara mai veche. Medicii i-au interzis portarului constantean orice fel de efort si i-au recomandat un program de exercitii speciale, de recuperare. Totul in speranta ca ar putea scapa de operatia care il va face sa rateze tot turul de campionat si, implicit, turneul final al Campionatului Mondial din Croatia, din luna ianuarie 2009, calificare la care a contribuit substantial, prin evolutii excelente. Astfel, in poarta HCM-ului, la partida cu HC Odorhei vor evolua Mihai Popescu, care a revenit si el dupa o accidentare, si goalkeeperul achizitionat, in aceasta vara, de la CSM Oradea, Gabriel Borodi.

Medgidia joaca la Pitesti

Dupa infrangerea din prima etapa a sezonului impotriva HCM-ului, scor 28-20, echipa pregatita de Ion Craciun va intalni, astazi, in deplasare, nou-promovata CS H&V Pitesti, formatie invinsa in etapa inaugurala de campioana en-titre, Steaua MFA. Optimist inainte de debutul sezonului, antrenorul echipei din Medgidia trebuie sa refaca psihic jucatorii dupa esecul din primul meci. "Pacat ca a trebuit sa intalnim pe HCM din prima etapa. Am pierdut pana la urma la scor, pe teren propriu, si trebuie sa vedem cum vom gestiona psihicul jucatorilor in urmatoarele partide", a afirmat tehnicianul CSM-ului, Ion Craciun.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii