Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HCM a trecut fără probleme şi de Potaissa Turda (galerie foto)

ro

22 Oct, 2012 02:11 2261 Marime text
hcm.jpgHCM Constanţa a realizat, ieri, a şasea victorie din tot atâtea meciuri susţinute în Liga Naţională de handbal masculin. Campioana României s-a impus cu 36-27 (20-13) în confruntarea de acasă cu ACS Potaissa Turda, fiind în continuare lider solitar în clasament.

Golurile HCM-ului au fost marcate de Buricea - 9, Csepreghi - 7, Draghicevici - 4, Humet - 4, Cutura - 3, Stavrositu - 2, Toma - 2 (ambele de la 7 m), Sadoveac - 2, Şimicu - 1, Angelovski - 1 şi Criciotoiu - 1.

„Am fost puţin obosiţi după seria de meciuri din ultimul timp, campionat - Liga Campionilor. Nu e uşor. Am avut un meci destul de tare, pentru că Turda e una dintre echipele bune ale Ligii Naţionale, dar până la urmă ne-am concentrat şi am câştigat. Totuşi, am luat cam multe goluri. Cred că e cam supărat din această cauză domnul antrenor", a declarat extrema stângă a HCM-ului, George Buricea.

„Când joacă împotriva noastră, toate echipele se mobilizează. Am avut o opoziţie destul de susţinută de la Turda, echipă care venea după un şir de victorii. Adversarii au cedat însă pe finalurile de repriză", a spus şi interul stânga Alexandru Şimicu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii