Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HCM a fost condusă la pauză de CS Caraş Severin „Ne-am gândit prea devreme la meciul cu Fuchse Berlin”

ro

21 Feb, 2014 00:00 1132 Marime text
Campioana României la handbal masculin, HCM Constanța, a realizat încă o victorie în Liga Națională, câștigând cu 31-25 (13-14) partida de pe teren propriu cu CS Caraș Severin, din etapa a 18-a a campionatului. HCM este lider în clasament, cu 50 de puncte, echipa de pe locul doi, Potaissa Turda, având 44 de puncte. „Am avut un meci greu, dar ne aşteptam să fie aşa, din pricina oboselii acumulate. Aceasta nu e însă o scuză. CS Caraş Severin e o echipă care joacă bine şi graţie antrenorului. Mă bucur că am reuşit să câştigăm. Cred că ne-am gândit prea devreme la meciul de duminică, din Cupa EHF, care e unul destul de important, şi am lăsat pe plan secund această partidă. Important e însă că ne-am revenit şi am câştigat”, a declarat extrema dreaptă a HCM, Laurenţiu Toma.

Duminică, 23 februarie, campioana României susţine al treilea meci din grupa D a Cupei EHF, întâlnind în Sala Sporturilor din Constanţa, de la ora 13.00, formaţia germană Fuchse Berlin, liderul cu punctaj maxim al seriei. HCM o secondează pe Fuchse în clasament, ierarhia fiind: 1. Fuchse - 4p, 2. HCM - 3p, 3. Chambery - 1p, 4. Sporta Hlohovec - 0p. „Avem câteva zile de pregătire maximă şi sperăm să facem o figură frumoasă duminică. Ne e greu fizic, dar, uşor-uşor, ne revenim. Ne dorim să câştigăm. Nu ştiu dacă vom schimba liderul, dar orice punct câştigat în faţa unei echipe cu un buget atât de mare, atât de puternică şi cu o aşa forţă în handbalul mondial ne va da elan. Trebuie să fim însă concentraţi pe parcursul tuturor meciurilor din grupă”, a mai spus Toma. Celălalt meci din etapa a treia (Sporta - Chambery) se joacă mâine.   

CSU Neptun, înfrântă la Cluj

În etapa a 18-a a primei ligi feminine de handbal, CSU Neptun Constanța a cedat cu 21-31 (11-15) în meciul jucat pe terenul formației Universitatea Jolidon Cluj. CSU Neptun se află pe locul zece în clasament, cu 14 puncte.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii