Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Farul ocupă locul şase în Divizia A Nurhan Ali - „Vreau să văd plăcerea şi dorinţa de a juca handbal“

ro

09 Dec, 2015 00:00 1794 Marime text


Cu o etapă înaintea încheierii turului Diviziei A, HC Farul Constanţa se află pe locul şase în clasament, cu 21 de puncte, elevii lui Eden Hairi şi Enis Murtaza având până acum şapte victorii şi cinci înfrângeri în 12 meciuri. În ultima partidă susţinută, „marinarii“ au învins pe teren propriu, cu 37-20, LPS Piatra Neamţ.
 
„Fiind ultimul meci acasă pe 2015, în faţa suporterilor noştri, am vrut să le oferim un spectacol handbalistic. În mare parte, am reuşit, dar, aşa cum am spus şi cu alt prilej, mai e mult de muncă. Mai sunt de făcut şi modificări în cadrul echipei. Deocamdată, pentru ce ne-am propus la început şi la cum am pornit noi, suntem în grafic. Această victorie le-o dedicăm tuturor constănţenilor, cărora le urăm sărbători fericite şi un an nou cu bine, fără răutăţi şi invidii, mai bun decât 2015. Sperăm ca şi noi, în 2016, să avem rezultate mai bune decât în acest an. Prea multe nu sunt de spus despre meciul cu LPS Piatra Neamţ, diferenţa a fost foarte mare. Vreau să văd la echipa noastră plăcerea şi dorinţa de a juca handbal. Acesta e unul dintre obiectivele mele, de a-i face pe aceşti băieţi să înţeleagă că handbalul este un spectacol şi o plăcere, iar dacă reuşesc acest lucru, cred că mi-am îndeplinit misiunea şi cu această echipă“, a spus preşedintele HC Farul, Nurhan Ali.

Eden Hairi - „Nu facem nici turism şi nici alpinism“

În etapa a 13-a a campionatului (ultima din tur), HC Farul va juca în deplasare cu CS de la Alpinism la Turism Vicov Bucovina, duminică, 13 decembrie, de la ora 14.00. Echipa suceveană se află pe locul 11 în campionat, cu şase puncte. „Nu facem nici turism şi nici alpinism, mergem să jucăm handbal. Am înţeles că sunt aceleaşi condiţii ca la Suceava, adică fără căldură, iar după meci, fără apă caldă, dar asta este, şi adversarii noştri vor evolua în aceeaşi situaţie. Nu avem de ce să ne plângem“, a declarat Eden Hairi, antrenorul principal al HC Farul. În aceeaşi etapă, liderul clasamentului (cu 30 de puncte), HC Dobrogea Sud Constanţa, evoluează pe teren propriu cu CSM Bucureşti II, echipa care se află pe poziţia a opta, cu nouă puncte. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii