Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Farul, înfrângere la Bacău Handbal Club Dobrogea Sud, o nouă victorie zdrobitoare în Divizia A (galerie foto)

ro

14 Sep, 2015 00:00 1945 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa a câştigat la scor şi al doilea meci susţinut în Divizia A. După 43-27 în deplasare cu HC Farul, Dobrogea Sud, care are ca obiectiv promovarea imediată în Divizia Naţională, a învins, sâmbătă, în etapa a doua, pe teren propriu, scor 59-16 (31-11), echipa GSIP Moreni.

Pentru gazde au marcat Subţirică - 11 goluri, Bodnărescu - 11, Munteanu - 6, Toma - 5 (două de la 7 m), Mănăilă - 5 (trei de la 7 m), Rakcevic - 4, Săulescu - 4 (două de la 7 m), Angelovski - 4, Bologa - 4, Buricea - 2, Culea - 2 şi Cutura - 1.

„Ne aşteptam să ne impunem detaşat, acesta e nivelul ligii secunde. Ne pregătim însă pentru meciurile cu Suceava şi cu Bacău, care, după părerea noastră, vor fi cele mai importante şi ne vor ajuta să ne întoarcem în Liga Naţională. Eu am început handbalul la Moreni, dar am evoluat ca în oricare alt meci, nu contează adversarul. Trebuie să tratăm fiecare echipă cu mare atenţie şi cu seriozitate, ca să câştigăm toate meciurile. Tinerii noştri sunt jucători foarte buni. Îi ajutăm şi aşteptăm cât mai multe de la ei“, a declarat handbalistul Ionuţ Săulescu. La meci a fost prezent şi constănţeanul Aihan Omer, antrenor la Dunărea Călăraşi, dar şi selecţioner al echipei naţionale masculine a României.

Ieri, a doua echipă a Constanţei care evoluează în Divizia A, HC Farul, a cedat cu 15-33 (7-15) în meciul de pe terenul Ştiinţei Bacău. Constănţenii, care au ca obiectiv în acest sezon punerea bazei unei formaţii de viitor, au pierdut ambele partide de până acum.
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii