Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Farul e la jumătatea clasamentului Diviziei A Eden Hairi - „Putem spera la baraj, de ce nu?“

ro

21 Oct, 2015 00:00 1715 Marime text


Nou-înfiinţată în această vară, echipa masculină de handbal HC Farul Constanţa se află, după şapte etape scurse din Divizia A, la jumătatea clasamentului, pe locul 7, cu 12 puncte, având patru victorii şi trei înfrângeri şi golaveraj pozitiv, 196-194.

Constănţenii au început campionatul cu mulţi tineri în lot, iar pe parcurs au efectuat şi câteva transferuri, inclusiv din străinătate. „Marinarii“ şi-au propus în acest sezon să pună bazele unei echipe de viitor, dar evoluţiile bune ar putea-o duce mai sus în ce priveşte aspiraţiile.
 
În ultima etapă, HC Farul a învins la Constanţa, cu scorul de 29-23, vicelidera clasamentului, HC Buzău 2012, echipă care câştigase toate meciurile până la ora ciocnirii de pe litoral.
„Putem spera la baraj, de ce nu? Putem tinde la ce e mai bun pentru echipa noastră. În acelaşi timp, suntem conştienţi că ne trebuie un volum mult mai mare de muncă, pentru că se vede totuşi că suntem o echipă ai cărei jucători nu evoluează de mult timp împreună. În scurtul timp avut la dispoziţie, câteva lucruri le-am stabilit şi funcţionează, dar mai avem multe altele de pus la punct“, a declarat Eden Hairi, antrenorul principal al HC Farul.
 
În etapa viitoare, HC Farul va juca în deplasare, vineri, 23 octombrie, de la ora 17.00, cu CSM Bucureşti II, formaţia de pe locul nouă, cu şapte puncte. Partida a fost programată în avans faţă de restul confruntărilor, la cererea gazdelor, căreia constănţenii i-au răspuns pozitiv.  
 
Sursa foto: Facebook (Handbal Club Farul)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii